16

Шаран_БГ

преди 8 години

Има едни паразащитници - само се репчат тук и там! Други пък -зелени- партия имат! Имаме даже и министерства - на горите и на околната среда!И в резултат-оголена страна! Вече две седмици не спря извозването на изсечена гора от района на с. Шкорпиловци - всеки ден 200 куб.метра най-малко! И ***, осеяна с ***, страна! Да те е гнус да спреш на коя да е пътна отбивка! Елате,уважаеми, на 01 10. всяка година, северно от Черни нос /в Кара ач/. Това е диво къмпингуване- мръсотия -до шия!

15

bros

преди 8 години

Кое е поръчково и кое - не, въпорос на лично мнение. Като човек пообиколил и нашето Черноморие (особено откъм къмпинги), както и Северно, Балтийско, Адриатическо и Атлантика - Е, такава свинщина не съм виждал. Значи, дигаме се с братото на частно хотелче в Китен - градина, спокойствие, superfast wifi, приказка и сигурност - т'ва за 10 кинта!!! Отиваме на Корал и тия насекъде, после с брата чистим един час плажа... Закони има и те важат за всички - за мен, за теб, за Васо Гюров, мутрите!

14

Рънте

преди 8 години

Бобчо,Бобчо - и да пеят " Плачи,дете - баща ти е невинен"

13

123

преди 8 години

Гледах репортажите. Тези чукундури са *** цялата гора, изпозапалили са всичко що са намерили за горене... Наистина трябва да се изселят от гората незаконно къмпингуващите!Аз съм фен на къмпинга и за това ходя в Хърватска и Гръцко. Отидете да видите наистина на какво се казва Евро-Къмпинг!!! В един конкретен имаше само 101 чешми за миене на посуда, тези, за миене на зъби бяха отделно.... А *** още краде чистачки от трабанчето на Тошко Колев... МЪКАААААА

12

1

преди 8 години

А бе аланкоолу ,а бе български политици,министри,общинари,чиновници и др,на софрата,българската земя принадлежи на народа и вие само по едно стечение на обстоятелствата сте на тези позиции.Вашето задължение е да създадете условия на хората да къмпингуват "ДИВО",като срещу определено МИНИМАЛНО!!! заплащане осигурите тоалетни ,места за барбекю и т.н.Най-лесно е да забранявате.То в това "демократично" недоразумение България,има ли нещо направено,като хората?

11

Iwo

преди 8 години

До АнонименОт 10 год. търся правилната дума! Мерси :) Фекалотерапия!!! Невероятно изживяване = сутрин плувате в това, което снощи сте яли - реклама на БГ черноморие!

10

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА шанцов инструмент носят ли си?

9

Сволач

преди 8 години

До ТройнойТрябва да го забранят! Какво ще стане ако всички тръгнат така? Кой ще пълни хотелите на назначените капиталисти. А руските ти приятели със зелени дрехи ли са?

8

Спонги

преди 8 години

Къмпинг за почивка не може, но катун да.

7

anonimen

преди 8 години

ako bqxa se nastanili romi dali 6tqxa da gi gonqt da ama 6te6e da ima sankcii sre6tu Balgaria

6

Анонимен

преди 8 години

Държавата погна некви хипари, които замърсявали малко повече отколкото трябва, като щяла да осигури места и условия за къмпиране, каквито на практика не съществуват. Какво обаче прави държавата с незаконните имоти по Черноморието, питам аз? Колко обекта провериха, на колко издадоха актове, колко запорираха, КОЛКО?? Или всичко е изрядно, всички са си свършили работата (демек - взели парите) и виновни няма??

5

трала-ла-ла

преди 8 години

До Ала_БалаМалоумието е заразно и се разраства. На всякъде се показва, а и самите туристи си го казват, че поради спада курса на рублата са намалели руските туристи у нас, на безумните рубладжии и *** продължава да пеят старите си песни. Прибирай си и разградимите фекалии ***, или твоите са парфюмирани с тройной!

4

Анонимен

преди 8 години

Държава населена със ***, а след тях -свинщина!

3

Анонимен

преди 8 години

А дивото сковаване на коптори върху чужди земи,захранени незнайно как с ток и вода? В които се плодят малолетни, а непълнолетни стават баби и всичко е *** и мизерия . Това е разрешено така ли? Проста държавица, с прости управници.

2

Ала_Бала

преди 8 години

Никога няма да отида на хотелите на мутрите да ме хранят с яденета от 1 седмица, да ми изнудват с по 30 лева за чадъри и да им слушам чалгите и накрая да се върна с диария. Хората, които ходят по известните все още небетонираните плажове, са свестни и обичат природата. Аз не оставям никъде биологично-неразградими отпадаци. Цялата работа, че алчните мутри поради простотите на президента прогониха руските туристи и сега се чудят от къде да грабят. Чува се, че и западните алкохолици са намалели.

1

Анонимен

преди 8 години

PORACKOVA STATIA DA VI E..............A.