15

АНОНИМЕН

преди 8 години

А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е ЕДИНИЯТ С ШЕСТЦИФРЕН ДОХОД -ДА ВИ КАЖА ГОСПОЖА МУТРЕНСКА ДАРИНА ПАВЛОВА. УЖ ГОЛЯМ ДОХОД А ПЪК ВЛИЗА ТАМ ЗА ХОНОРАР. ДО ТАМ ЛИ Е СТИГНАЛА. ИЛИ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА УМНИЦА И ГОСПОЖА ОТ ВИСШАТА КЛАСА. ЗНАЕМ Я. НЕ Е НЕОБХОДИМО И НЯМА ДА ГЛЕДАМ.

14

Анонимен

преди 8 години

До ССАбсолютно подкрепям мнението на номер 17.

13

СС

преди 8 години

"Ще има и гей" - все едно ще има и говорещ лъв с 2 глави...тц тц тц и после кой всява нетолерантност в хората-тъпата ни преса и т.нар. журналисти с тесногръдите си представи!

12

Анонимен

преди 8 години

АКО ИСКАТЕ ШОУ ТО ВКАРАЙТЕ ВЪТРЕ ДЕПУТАТИ .И БЕЗ ТОВА СИ СИДЯТ В ПАРЛАМЕНТА БАРЕМ ДА НЕ ИМ ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА

11

Алекс

преди 8 години

Те взеха да поизчезват предишните ''герои'' и сега порция нови търсещи слава ***,хайде всички на сеира.

10

POWER

преди 8 години

Хубаво, търсят сеир, скандал, интриги ...това се гледа.Но от кого? От хора, чиито ценности в отношенията с хората липдват.Някои гледат, за да се успокоят, че не само те са такива (припознавайки себе си в някой/и от участниците ),други гледат, за да попият някой коварен номер, който са пропуснали да приложат наскоро спрямо някого.Клюката,интригата,намесата в чуждия живот,желание за знание на всеки детайл от живота на някого-това е водещо в повечето зрители.А вместо това да се вгледат в себе си.

9

SS

преди 8 години

Бива само *** и гейове да вкарат ,да се млатят яко ,с опция на всеки зрител да влезе да го опънат.

8

nqkoi

преди 8 години

zoopark-kakvto e i planetata zemq. Gledat ni seria i se smeqt

7

Анонимен

преди 8 години

Този път ще вкарат почти само млади хора ми се струва и може предаването да е доста интересно ;).

6

КуРти

преди 8 години

До DiscoveryТи да не си от PR отдела на тоалетната, че така разпалено ни ги промотираш? Участниците си ги разглеждай ти, мен някакви *** търсещи популярност с цената да се излагат пред цяла държава не са ми интересни. Сеира по цял свят е интересен на първичните и прости хорица, които имат някакво подобие на собствен живот, а нямат такъв по изброените причини. Това, че ти си такъв, не означава че всички са така и слава богу.

5

линукс

преди 8 години

Дреме ми на шлифера кой влиза в тая тъпотия...Сега ще почнат едни платени статии отново да ни информират кой пръднал, кой се наакал, на коя й спрял цикъла, кой на кого е духала--все неща, които очакваме с трепет и вълнение да научим...

4

Анонимен

преди 8 години

e то гейове е имало във всички епизоди

3

Анонимен

преди 8 години

Отново започва тъпотията, с познатите стари кадри за водещи и коментиращи! Отново ще зарибят малолетните да пущат SMS и пак същите личности ще си напълнят джобчетата ! УЖАС !!!

2

vesko02

преди 8 години

И какви излизат ?

1

КуРти

преди 8 години

Местя, мощно при това, живо се вълнувах кой ще участва в N-тия епизод на тази WC порнография.