17

Анонимен

преди 8 години

Е след "афроамериканец" хамериканците ще си изберат дементен склеротик... ама к'во да кажем пък ние с Росица за президент....

16

Анонимен

преди 8 години

Един от двамата Буш или Тръмп ще бъде президент. От там следват лоши новини за Росссия...

15

Американец

преди 8 години

До АлексИдиоти или не, гърчите се като червейчета под нашия ботуш, и безсилно кудкудякате по форумите

14

Алекс

преди 8 години

Филма Идиокрация в действие. :)Все пак ще видим какво ще стане догодина но ако го изберат за президент, американците от неофициални ще станат официалните *** на планетата.

13

Тялото

преди 8 години

С тая *** за кандидати Бърни Сандърс има реални шансове. Един от неколцината им истински държавници.Много хора не проумяват колко назад е САЩ в демокрацията и институциите в сравнение с Европа. Да, има огромни капитали, но системата им е супер зле.

12

СД

преди 8 години

Днес, добре би било да ви е вярно заглавието. Едно е "Води", съвсем друго е "Води в републиканската номинация"

11

фриско

преди 8 години

само Бърни Сендърс!

10

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ АКО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ НЯМА ДА Е ИНТЕРЕСНО ИЗОБЩО А И *** ЩЕ Е ДОВОЛЕН!!!ТОЯ Е ПАЦИФИСТ!!!!ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ ХАРПИЯТА ДА ВИДИТЕ ТОГАВА КОЛКО И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ В АРАБСКИЯ СВЯТ НИКОГА НЯМА ДА ЗАДОВОЛИ НЕНАСИТНАТА ХАРПИЯ!!!ПОБЕДА ЗА ХИЛАРИ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА СВЕТА НАПРАВО ЩЕ ИМ ИЗПИЕ КРЪВЧИЦАТА НА *** И УПРАВАТА В СИРИЯ ЧРЕЗ ПОДЛОГАТА ИМ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА КОЯТО ЩЕ СТАНЕ 5 ПЪТИ ПО-СИЛНА С ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ КРЪВОЖАДНОТО БАБЕ!

9

Анонимен

преди 8 години

Дори да го изберат за кандидат на републиканците, никога няма да го изберат на същинските избори за президент

8

Анонимен

преди 8 години

АКО ХИЛЪРИ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ БУШ КОЙТО И ДА Е БУШ МНОГО КРЪВ ЩЕ СЕ ПРОЛЕЕ ПРИ АРАБЕСКАТА :DА МОЖЕ БИ ТОВА Е ПО-ДОБРЕ ЗА СВЕТА И *** НИКАК НЯМА ДА Е ДОВОЛЕН ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ЗА СВЕТА ЗНАЧИ!!!!А ТОЯ РИЖАВ ГИБОН ЩЕ СИ ИГРАЕ НА *** ФИНАНСИ ВМЕСТО НА ВОЙНА!!!!

7

Мен

преди 8 години

Праят бартер, маймунка за клоун.

6

Анонимен

преди 8 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАЙ-ДОБРИЯ ИЗБОР В СВЕТОВЕН МАЩАБ ТОЗИ Е ПОВЕЧЕ ФИНАНСИСТ ОТ КОЛКОТО ВОЙН!!!БУШ, ХИЛЪРИ ТА ДОРИ И ОБАМА СА ВОЙНИ!!!!ПЛЮС ТОВА АКО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ МОЖЕМ ДА ГО НАРИЧАМЕ РИЖАВИЯ ГИБОН!!!! :D

5

онбашията

преди 8 години

последния път когато избраха комедиант това се оказа най-доброто им попадение в новата история

4

фдзи

преди 8 години

Сегашният му банкер е уволнен

3

Анонимен

преди 8 години

Другите две алтернативи са:Хилъри Клинтън. Има някакво мистериозно заболяване, от което припада.Говори се за тумор в мозъка. Принадлежи към прослойка, които правят войнипротив славяните. На 100% ще има много провокации срещу Росия и вероятностза война.-Буш (най-младши). Представител на военно-промишлените комплекси. Те не саглупави да закачат Русия, но някоя друга страна като Ирак ще изяде хурката.Като цяло пълна трагедия в страната на краварите.

2

Анонимен

преди 8 години

Много ще им отива на тия, може вице да му стане истинския Джим Кери.

1

Ганьо Балкански

преди 8 години

Точно този е тотална трагедия - банкрутирал е седм пъти и даже си признава, че се възполва от системата на банкрута в САЩ. Ня няколко проекта партньорите поставят изрично условие тоя да е само акционер и да няма ръководни функции.По-добре Шварценегер да стане президент отколкото този клоун.