9

H

преди 8 години

Вървя и си гледам в краката ( цветните линии ) блъскам се в хората. По голяма простотия не съм виждал

8

Обективен

преди 8 години

По-добре да направят връзка между Терминал 1 и Терминал 2 без да се излиза от летището. Един пътник, който каца на единият терминал и излита от другият Терминал, защо трябва да се мъчи да се придвижи между двата терминала? Или още по-често срещаният случай - метрото не стига до Терминал 1 и хората няма как да се придвижват между станцията на метрото и Терминал 1.

7

Mun4о

преди 8 години

нека все пал е ясно, че дизайнът на пътеките беше направешн напълно безплатно от Спаси София.

6

Професор

преди 8 години

Браво Бойко! Много добро хрумване

5

Анонимен

преди 8 години

samo svetofarite lipsvat

4

Момо

преди 8 години

То пък голямото летище... От единия край на терминала до другия се минава за 2 минути пеша.

3

no name

преди 8 години

Тва добре, ама гусин министъра или гусжа кметицата да вземат да се сетят да сменят малко и табелките в метрото - на сердика 1 има табела за Младост в едната посока и Люлин/Обеля в другата (табела за Летище НЯМА) - а кажете сега как Ханс от Германия примерно или някой човек който не живее в СФ ще разбере в коя посока да хване влакчето? редовно срещам на перона лутащи се хора с куфари, които се чудят на къде да хванат. И това е само един пример.... мн сме зле с табелите и информацията....

2

бла бла

преди 8 години

Да направят и обозначение от центъра на София до Терминал 2, за да е по лесно да хората да емигрират от тая държава... ОП извинете държава ли казах ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, ТОВА Е СЕРГИЯ !!

1

Анонимен

преди 8 години

Има ли пътека и до копърките? :))