168

Кирил Софийски

преди 8 години

С нея институцията омбудсман ,става смешна и излишна! Това е голямо ляпацало,което не спира да дрънка, за съжаление само глупости ! Е ще караме известно време без омбудсман ! Жената си купи пост -да си го ползва и осребрява със здраве !

167

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 198Да бе те са го създали. То така външни дрОгаре получават достъп до печатницата на ГЕРБ! То бива бива, ама да си чак толкова тъъъъп... Или просто ти плащат, за да поддържаш тази идиотщина.

166

счети

преди 8 години

Всъщност тактически и стратегически отстраниха Манолова от парламент, изборни кампании и БСП за следващите пет години. Допускам че и нейните "съратници", дето се борят за власт вътре в партийката, и разните му там реформатори, гербери, дпс и прочие, мисля, тайно потриват доволно ръце. Ако не друго, поне хъс не й липсва. Може пък да се окаже добър омбудсман, знае ли човек. Надеждата умиря последна, а така или иначе изборът й е факт.

165

Анонимен

преди 8 години

МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ!!!!!!!!!!

164

лина

преди 8 години

Върха на гаврата с народа е това! Всички 240 ,да си ходят! Нищо по-различно от предните управляващи са и тези, щом могат да допуснат такова омерзение!

163

Анонимен

преди 8 години

Даскале, (ако си такъв), вземи и ти да свършиш мноооого повече и по-качествена работа, вместо да пишеш такива общи приказки и да решаваш кой какъв принос има в политиката. Ако се проверят архивите на Народното събрание, ще се намерят депутати, които нито веднъж не са взели думата по никакъв въпрос. Народното събрание е място за законодателна дейност, всяко мнение има стойност, а мълчанието не е злато - не затова са избрани депутатите там.

162

Анонимен

преди 8 години

MAIA MANOLOVA E EDINSTVENATA DOSTOINA I ZATOVA NARODNIZITE IZBRANNIZI YA IZBRAHA.MAIA SAMO NAPRED I NE OBRASHTAI VNIMANIE NA VUVUZELITE.DNES E SVETLA DATA--VARNA SE DEMOKRAZIATA V NARODNIAT PARLAMENT.

161

Даскал

преди 8 години

Много баби- хилаво бебе! Толкова ли не е важен този пост за България,та избраха набързо-набързо тая скандална БСП-арка ?! Или за там е по-добре да има една голяма като ханджийска порта уста и ...нищо друго?!Тя е срам за българската политика,независимо,че имала юридиче ско образование-днес сме свидетели как много хора без образование като нейното вършат мноооого повече и по-качествена работа от нея! Щом от най-високото място така безогледно се назначват "наши хора"- няма да има оправия у нас!

160

Анонимен

преди 8 години

Ето виждате че даже и депутати от Герб са гласували за Мая Манолова

159

Анонимен

преди 8 години

НА ПРОТЕСТ. Всичкото демократ пред Народното събрание! С дудуци и тромби - да искате оставката на когото се сетите. Ха да ви видим сега, като се пенявите толкова за избирането на Мая Манолова, колко хора можете да съберете.

158

Анонимен

преди 8 години

Пишман демократите сега змии и гущери бълват. Да са живи и здрави и да сънуват демократични сънища. А в това, че Мая Манолова ще свърши много повече от Пенчев не се съмнявам

157

Петър

преди 8 години

Мая "Заразяващата" уста! Гнус!

156

Анонимен

преди 8 години

До "БОНО ШКОДРОВ" Боно, ти в коя година и в коя държава живееш? Какво общо има омбудсманът (който и да е той) с това, което е ставало по времето на Сталин? Да не си се почерпил повече, отколкото може да носи един пишман демократ.

155

ognyanz

преди 8 години

До 198: Този "бюлетингейт" си беше подготвен опит за фалшификация на изборите - никой не печата, складира и надписва по региони толкова бюлетини без причина. За тоя случай проблема съвсем не е в Мая Манолова а в умишлената липса на контрол при печатането на бюлетини. Косвено Народното събрание го призна, защото сега бюлетините ще имат защита като банкноти. Това, че Цецо го оправдаха по това обвинение показва само, че съда не е достатъчно обективен за делата от този вид.

154

БОНО ШКОДРОВ

преди 8 години

СПОКОЙНО,ТЯ ЩЕ ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ НА НАРОДА!:1.ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ НА СТАЛИН... СА ПО ЗЛИ ОТ ФАШИСТИТЕ НА ХИТЛЕР!2. ЗАЩО РАЗСЕЯХА ПО ЗЕМНОТО КЪЛБО ТЕРОРИЗМА!

153

аеции

преди 8 години

сестра галева няма нищо общо с комунизма предстамлява само големите престъпни босове

152

Анонимен

преди 8 години

Значи охранителя на бай Тошо може да ни е министър-председател, а Мая Манолова не може да е омбудсман? Що така? Тя има юридическо образование, той пожарникарско!

151

до Анонимния №200

преди 8 години

Защо си погнусен? Защо си отвратен? Светът не се върти само около теб, но и около мен. Отвратените като теб едва ли разбират, че омразата ще изяде тъпите им глави.

150

много добре

преди 8 години

Браво Мая, успехи, не ги оставяй да си веят коня!

149

а така

преди 8 години

Радвам се за Манолова, сега ще настъпи тези, които не си гледат работата.