21

Анонимен

преди 8 години

A KOGA TEZI DVE MOMCETA SHTE HODIAT NA MORE?

20

ivo

преди 8 години

mislia che shte stanat bulki v pandelata

19

Anonimen

преди 8 години

Нека да бъде оправад щом го желае , но такова *** ако остане в България ще бъде съден от народа не от съда

18

Аpple Cider

преди 8 години

до номер 18: от 2 седмици съм тук. Още дори не съм в служебната квартира: утре се местя. Ще го взема веднага като подам заявление за училище - сега са във ваканция, а и още не съм наясно със смените си, за да мога да намеря и кой да е с него в момента, в който аз още съм на работа - преди началото на учебния ден или след края му. Много трудно щеше да бъде и за мен и за детето сега да сме заедно сега! 2 седмици, а ми се стори цяла вечност. Иначе ето сега -3 почивни дни имам един след друг.

17

Анонимен

преди 8 години

ДРОГАТА НЕ ПРОЩАВА ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО

16

Анонимен

преди 8 години

Тези момчета никога няма да се променят.Стават само за много тежък труд.

15

Анонимен

преди 8 години

аз имам коткадори за нея ще положа по-големи грижитая майка изобщо не е в час да остави детето на 18г-боклуцитя е знаелаи никой не я оправдаваа и активните й приятеликъде бяха преди да гледат детето?

14

Анонимен

преди 8 години

До Apple Ciderзащо не вземете детето с вас?губите контакг и се отдалечавате така от него

13

Анонимен

преди 8 години

ами майката?и тя е за съд, с действията си е застрашила живота на детето, не му е осигурила грижи и го е поставила в рискПринципи на закрилаЧл. 3. Закрилата на детето се основава на следните принципи:зачитане и уважение на личността на детето;отглеждане на детето в семейна среда;(изм. - ДВ, бр. 14 от 2009 г.) осигуряване най-добрия интерес на детето;това казва законакъде е майката, осигурила всичко това?

12

без оправдание

преди 8 години

Обстоятелството, че биячите на малкия Христо, Патрик и Александър, са родени и израснали в България и за това бягат от всяка отговорност, е обяснение, но не и оправдание.

11

Apple Cider

преди 8 години

Следя тази ужасна тема от самото й начало. Моето дете в момента е поверено на грижите на близки, а аз изпращам пари ... познато и тъжно. И се чувствам като неуспял единствен родител. И няма пари, които могат да платят времето, далеч от него. Иначе - работя в Англия в институция за млади хора с проблемно поведение: като тези двамата герои. В работно време не мога да им направя нищо, но така искам да ги срещна в някой от почивните си дни. Като родител... За половин час. Какви коне има наоколо...

10

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там биячите на малкия Христо!

9

Анонимен

преди 8 години

Дамм... прости ***. Поне да се бяха разбрали помежду си за версиите на лъжата. Единният съжалява за стореното а другият вика, че били невинни - демек нищо не са направили.

8

Анонимен

преди 8 години

Все още имат време да наемат адвокат Марковски за защита. Той ще докаже, че: 3-годишният криминално проявен хулиган многократно е малтретирал двамата момчета - примерни млади граждани на държавата (както се вижда по снимката, особено този вдясно със сигурност никога не се е дрогирал). Контузиите са в резултат на неизбежна самоотбрана от страна на момчетата срещу бруталната агресия на 3-годишното. Пеленачето да бъде осъден на ефективен затвор и конфискация на цялото имущество.

7

Анонимен

преди 8 години

Когато другите затворници разберат за какво са вътре тези двамата, ще им го върнат с лихвите. И пак ще им е малко.

6

Анонимен

преди 8 години

...и те ще търкат нара в ареста... Wtf

5

мимоза

преди 8 години

А тази девойка- приятелката ОТ КЪДЕ Е ЗНАЕЛА, ЧЕ СА ДЪРЖАЛИ ДЕТЕТО В ЧЕКМЕДЖЕ???? Да хванат и да я привлекат като обвиняема, че е знаела и е прикривала извършителите!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Това да си адвокат на тези *** е егати гаврата.

3

mimoza

преди 8 години

Долни, Гадни, Лицемерни ***!!!!!!!!!!!ДОЖИВОТ!!!!

2

аз

преди 8 години

За съд е и малоумната уж загрижена майка,оставила дете си на тия ***!