8

Анонимен

преди 8 години

Този гнусльо Лапчев си е в далаверата 100%. Калво се прави на ощипана мома, краде си човека, дава и нагоре, Баце не пуска Фандък никому. Краднеш, кихаш и Баце те пази. Не кихаш и те удушват всичко що е държавна служба. Баце гледа и се подхилва. Не даваш нагоре и прибираш само за себе си, не продължава дълго. Кметчето с жълто около устата си стои небарнато. Бързо се е ориентирал и втори мандат му е сигурен. Ще краде, лъже и *** за да има и за Баце. Хей живот, здравей, здравей!!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Кмете, кмете,.. къде гледа като се разписваха от общината разрешителните за строеж?

6

Анонимен

преди 8 години

Този кмет е поредното герберско недоразумение.Лапчев *** предизборно от всичко и от всички в Царево.Само да видите статуята на пристанището-пълна гавра с парите на данъкоплатците.Никой не може да разбере на какво прилича.

5

Доктора

преди 8 години

" Кметът на Царево: Събаряме незаконните постройки на къмпинг Юг! "Ами като не дават рушвети, на правилните хора, така ще е !За другото лято да си знаят урока !:)))

4

Анонимен

преди 8 години

*** ли Лапчев, *** ли? Още пролетта установиха незаконното строителство и си стои до сега. Мажат, лъжат, заблуждават, подвеждат, бавят да се забрави и да си построят замисленото. Кой някога е разрушил нещо на морето? Няма такъв случай! Всичко от кмета до прокурора са в такива истории. И не разбират, че бетона, лакомията и селянията убиха морето. Виждат, че спада е 50% но се надяват, че временно. Няма нищо по-постоянно от временното. След 5 години ще стоят като коньове на празни ясли.

3

Анонимен

преди 8 години

А какво стана с бариерите на шофьорския плаж , които оня резак Рейзи сложи преди два дни?И ще бъде ли обвинен в самоуправство?А за бракониерството на същия нагъл?Чадър ли има пак над него?

2

бай Иван

преди 8 години

*** държавата, не може да се оправим с 2-3 кмета, какво да говорим за областни управители, депутати, министри и пр.

1

Анонимен

преди 8 години

"1 от хората, които са започнали да строят на к-г "Юг" пък заяви, че според картите, по които са започнали да работят преди години, по тези места не е имало дюни."Изведнъж свикаха 1 комисия, която дойде и за 2 часа установи, че тук всъщност има дюни. Но ние все пак вярваме, че истината ще победи", коментира той."Поредните дребни тарикатлъци. Дюни там не е имало точно толкова, колкото дядо му ги е орал и сял като ниви.А и всяка добре подплатена с каквото трябва истина, у нас винаги побеждава