21

nqkoi si

преди 8 години

Ne 4e sum za 4algata,no tova izqvlenie na Azis mu pravi 4est

20

Анонимен

преди 8 години

Гнусна работа. Поредно доказателство, че мястото на *** не е при Белите Хора, а при азиатските индивиди от Близкия изток и от Латинска Америка, дори по-зле-в Третия свят!

19

Анонимен

преди 8 години

абе как не се появи един певец/певица, успели да пробият в бяла държава - германия, великобритания, щатите, скандинавия, холандия, австралия? азис много ясно, че ще го харесват в азебайджан, пакистан или на балканите, където целият смисъл на живота започва с масата и салфетките за хвърляне, и свършва с дюнерджийницата, махмурлука и празните тикви.

18

Анонимен

преди 8 години

Азис е едно от доказателствата, че в България няма дискриминация към този етнос, но на политиците им е удобно да създават проблем между хората и да ги лъжат. В България всички които се движат в нормите на закона си живеят добре помежду си независимо от етноса. Естествено, че тези които крадат, убиват и създават ядове никой не ги иска.

17

bubs

преди 8 години

O tempora, O mores :)Да се смее ли човек или да плаче, но като цяло мисля че не е лошо това :D

16

Lavro

преди 8 години

Какво прославя? В руските сайтове са направили монтаж между него и Филип Киркоров - и двамата облечени като гейове. Надписът е: "Така ли изглеждат българските мъже?" Не ни прославя, а ни прави за смях, за да си рекламира ***.

15

istinata

преди 8 години

Ok sori

14

istinata

преди 8 години

не ви се разчита

13

зала 1 на ендекату

преди 8 години

На тия 20 човека пълна зала ли им се вика :))

12

Анонимен

преди 8 години

Ех, Азисе... Талантлив си пич, ама жалко, че трябваше да правиш име с розови прашки и високи токчета. Талантът, противно на сладките приказки, не продава - продава скандалът. А на тези, които твърдят че той не е талантлив - само да добавя освен "Зайди, зайди ясно слънце", можете да намерите учудващо добри кавъри на Мейдън в негово изпълнение.ш

11

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Който не е слушал "Зайди, зайди ясно слънце" в изпълнение на Азис, въобще няма да го разбере този певец.

10

Анонимен

преди 8 години

do 27 SRAMNA RABOTA NIAMA !!!! ako gi niama bokludjiite koi 6te ti 4isti myrsotiata.

9

онбашията

преди 8 години

кеф ми е когато интелектуалчетата плачат. това става най-вече на избори, когато герб победят, и когато азис прославя българия :) дай боже повече такиван овини

8

Ромел

преди 8 години

Снимка номер 7. Сменяте жилетката със светлоотразителна такава, снимате го до боклуджийска кола на "Волф" и всичко си идва на мястото.

7

Анонимен

преди 8 години

Баку е страхотен град,хората му са чудесни,изключително толерантни,но когато разберат що за недоразумение стои пред тях много бързо ще охладят ентусиазма на Азис.Аз например се срамувам от неговите изяви,от факта че критиката и нормалните хора направо му ,ни се подиграват,защото действително е български гражданин.* е ,но пък се труди и с това се приключва великата говорилня по * въпрос,защото ако работиш не крадеш и убиваш има ли значение от какъв етнос си?На запад мислят същото.

6

Анонимен

преди 8 години

ima *i *. azis e dobyr pevez i se spravia na szenata.

5

Анонимен

преди 8 години

Сигурна съм, че всички тука, които плюете Азис, като обърнете литър домошарка и му пеете песните. Не съм му фен, но той със сигурност говори български по-добре от повечето от вас, които и да пишете не можете.

4

художника

преди 8 години

А бе тия Азери имали страхотни красавици...па и не са с фереджета. Май тия снимки не са правени в Азия.

3

г.

преди 8 години

Не е много публиката.Поне от снимките това личи.

2

Fo23

преди 8 години

Стига расизъм!!!Ами ако в следващия живот се родиме ***???А момчето си има глас ,готин е и като човек!И го познават,и има милиони фенове!А ние тук дето само си пишем никой не ни знае...