14

Анонимен

преди 8 години

Ако няма добре платена работа за младите няма от къде да има и нормална пенсия за старите.

13

Анонимен

преди 8 години

Този плужак работил ли е някога? От канцелария в канцелария, а колко е откраднал само той си знае. Над 60 от 10 8 са със сериозни заболявания. Елате и вижте по болниците! Българина и българката са разсипани! Рак, левкемии, кръвно, остеопорози, каквото се сетите. И как ще живеят до 65, кой поне да ги храни ако нямат деца? Когато народа се вдигне защото държавата се тресе от прости и крадливи управници този Калфин трябва да се набучи на кол и да остане там докато го изкълват гаргите за назидание.

12

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА...

11

11

преди 8 години

Всички сме прецакани - и младите и старите! Калфин, ти също! Това ти е последния мандат и ще те помним и споменаваме като най-жестокия Министър на социалното изтребление!

10

Анонимен

преди 8 години

Интересно, ако и скромните пенсионните фондове бъдат откраднати от политиците ни, защото икономика липсва и не може да ги пълни, тогава каква песен ще запее това посткомунистическо ***?! Сигурно ще разчита на платените си избиратели да внасят осигуровки за пенсия...А,Бе Ваш'та....=АБВ..

9

Анонимен

преди 8 години

DO VSICHKI BALGARI NAD 18 GODISHNA VAZRAST PONEJE NEMA DASE DOJIVEE BALGARIN DA STIGNE DO PENSIA PO STAROST NA 67 GODINI E REDNO DASE PENSIONIRAME PO INVALIDNOST KOLKOTO PORANA TOLKOVA TEZI NEMA DA MOGAT DA KRADAT SHTOT SHE TREBE DA PLASHTAT I PENSII ZA INVALIDNOST ,A POSLE KOI OSTANE DA E JIV I ZDRAV DA SIE POLCHAVAI ZA STAROST

8

Анонимен

преди 8 години

Аз, не вярвам ,че ще получа пенсия дори да се спукам от работа,млад съм ,2050 може би трябва да съм пенсионер , ама надали.Тогава новите "българи",ще изтрепват,малцинството стари българи,те ли ще ми плащат пенсията.хаахахахахСигурно сте луди,1 стотинка няма да дам на катуна България.

7

Анонимен

преди 8 години

В България е 26 години все спад и ако продължи така с реформите на ГЕРБ през 2037 г. няма да остане жив и 1 пенсионер освен депутатите и ромите.

6

анонимен

преди 8 години

до 3 браво братчед,та кой беше тоя калфа,роднина на станишев,на доган,на борисов *** та той голем специалистен бе братчет от военни разбира та за президентин та чак пенсии да прави бе братчет,евалла му па машаллах ша го правим на мавзолей на него.

5

Анонимен

преди 8 години

абе Калфа,що не приехте поправката на ощетените след 1960 год при пенсиониране.тиквата ли ти каза да го ахнеш.

4

Пенсионер

преди 8 години

Това не е реформа, а мираж като в пустиня за младите хора.

3

sallaadin

преди 8 години

Договорът за ползване на нашите военни бази от НАТО е сключен на 26.04 2006г. Безвъзмездно и с право на екстериториалност. Подписът е на другаря /господин КАЛФИН

2

Анонимен

преди 8 години

Калфин щеше да е далеч по-добър президент от онова нещо в момента.

1

Анонимен

преди 8 години

*** ! - Вземи си 100г шофьор и 100г секретарка пидалРазпродадохте на безценица целия печеливш бизнес в БГ на чужди изедници - Еон, Чез, тия с ВиК ....