8

Анонимен

преди 8 години

Тази служба струва на бедния българин около 100 милиона на година за да пази от Народната любов дебелогъзи, нагли, крадливи и много страхливи топове. ДА СЕ ЗАКРИЕ А КОЙТО ИСКА ДА РАБОТИ ЗА НАРОДА И НЕ КРАДЕ НЯМА НУЖДА ОТ ОХРАНА.

7

принц Чарлз

преди 8 години

Когато неотдавна празнуваха годишнината на Английската кралица, по една телевизия показваха построяването на сцената пред Бъкингамския палат. В това време от палата излезе принц Чарлз в открита кола, а зад него караше дискретно един джип на охраната му. Нямаше включени специални светлини, като на нашите мутри. На зебрата, между сцената и палата, принцът спря колата си, търпеливо изчака всички пешеходци да преминат, и чак тогава, бавно и внимателно продължи, по пътя си.

6

Кроки

преди 8 години

Доста раздута служба. Трябва да преосмислят лошите практики - наследство от комунизма. В Швеция има министри, които се придвижват с колело.

5

страх и ужас

преди 8 години

НСО не е създадено да отбранява управляващите. Защото управляващите никой не ги заплашва. НСО е създадено като репресивен инструмент, който да заобикаля законите, и произволно упражнява насилие срещу народа на България. Няма документиран случай, НСО да отстранява опасност. Име безчислени случаи, НСО безнаказано да се гаври с българските граждани. Това е част от политиката на пожарникаря, да всява страх и ужас в народа на България.

4

Nobody

преди 8 години

А, екстра, вече ще ни кюскат директно...

3

на снимката

преди 8 години

Вижте колата на снимката. Маниашки номер. Двете мутри са без предпазни колани. Този зад волана говори по мобилния телефон. Син буркан, задължителен за всеки уважаващ себе си провинциален мафиозо.

2

непукист

преди 8 години

????????какво ли невярно написах ?????

1

Анонимен

преди 8 години

Думбазите се оргадиха с пандури и гавази от народната любов!Тях ще ги пазят, а ние да се оправяме?Този който разреши на хората да купуват и носят оръжие в по - свободен режим ще спечели следващите избори...