38

Вече разбрал

преди 8 години

До 59Благодаря. :)

37

Анонимен

преди 8 години

брех чувствам се продаден:)

36

Все още не разбрал

преди 8 години

До vargПо данни на Telekom Austria Group blizoo България има дял от 8% на пазара на фиксиран интернет и 11% на пазара на ТВ услуги. Компанията има приблизително 373 000 клиенти, които получават фиксирани гласови, интернет и ТВ продукти чрез DOCSIS 3 технология. blizoo България покрива 1,3 млн. домакинства. НЕ ЧЕТЕШ ГЛУПОСТИТЕ КОИТО, ПИШАТ. :)

35

Анонимен

преди 8 години

А такааа, нави сега пакети докато сте живи. Ментел каквото са придобили, нема и следа от него. Така стана и със Спектрум Нет, който от най-добрия провайдър се превърна в ментелски интернет...като го видиш, бегай на далеко!

34

Анонимен

преди 8 години

Ай чиститу!

33

Патил

преди 8 години

Абонат бях на Близу от 2008-*** година, до преди месец. В началото имаше разни проблеми от време на време, но нищо сериозно. В последните 3-4 години на практика нямах никакви проблеми с Близу, а интернета беше доста бърз. Сега се преместих и съм на друг доставчик и за телевизия и за интернет и нещата определено са доста по-зле за интернета, както и за единият ми доставчик на телевизия. От другият доставчик на телевизия съм доволен, но той има доста по-малко програми в сравнение с Близу.

32

Adb24

преди 8 години

Нека уволненията започнат сега :(

31

Анонимен

преди 8 години

Преди две години с доста зор се отървах и от Мтел и ти близуууууто. Големи нагледци са

30

dalechee

преди 8 години

Е вече са далечее :D

29

bobi

преди 8 години

До Анонименкалпав ти е мозъка на тебе. И преди, и сега интернета на Мегалан не ми е прекъсвал никога, а таксата в момента е 3 пъти по-ниска..

28

???

преди 8 години

"Компанията има приблизително 373 000 клиенти, които получават фиксирани гласови, интернет и ТВ продукти чрез DOCSIS 3 технология. blizoo България покрива 1,3 млн. домакинства."373000 клиенти били 1,3 милиона домакинства! Как става това?

27

...

преди 8 години

Бягайте при телето или при ВиваСОМ :) , от ментел избягах много бързо с помоща на комисията за защита на потребителните след като много смело ми бяха подписали нов договор едностранно ментеляците. От вивасомът съм доволен, малко мобилният интернет на моменти се бави но е в пъти по добре от ментела и сметката ми е 4 пъти по ниска, а екстрите ми са повече.

26

Обективен

преди 8 години

Аз бях дълги години абонат на Близу, както и на фирмите, които след многократни сливания и закупувания, станаха Близу, точно както сега Близу става Ментел. По принцип бях доволен от Близу - телевизия, интернет и фиксиран телефон, но когато преди година с преместих, се оказа, че Близу нямали покритие в район в центъра на София, което означава най-малкото подвеждаща реклама, каквато върви в момента. Това, което не беше в ред, но така е при всички, е обаждането до call центъра, но рядко се налагаше

25

Анонимен

преди 8 години

дреме ми, и едните, и другите съм ги отсвирил още преди години, след доста скъсани нерви, впрочем...

24

Анонимен

преди 8 години

Сега клиентите на blizoo, ще усетят ужаса Мтел. Трябва да тичам да се отказвам от тях.

23

Н. Василев

преди 8 години

Сливане + 37% пазарен дял за миналата година = монопол...

22

Анонимен

преди 8 години

Два пъти правих грешката да ставам клиент на Близу. И двата пъти след като ми изтече договора и се отказах от тях с месеци ми звъняха от централата им за някакви пари, които уж съм им дължал и дори ме заплашваха със съдия изпълнител. Няколко пъти се налагаше да ходя в офиса им в Сливен, където естествено всичко си е наред. Въпреки това обажданията продължиха. Дано от М-тел не привнесат и "качестеното" обслужване на Близу.

21

Анонимен

преди 8 години

Те първа започват главоболията на клиентите на близоо да имат късмет да не вали август месец а от септември мале мале гръм не ли докато ти видят мтелци заявката ще мине седмица

20

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНикога не очаквай от монополист да ти предложи качествен нет на ниски цени нета е отврат при монополиста вечер е неизползваем а плащаш 30 40 лв на месец цифровата насича зле зле аз съм на кабелна и нет на бергон и никога съм нямал прекъсвания и засичания ..

19

Анонимен

преди 8 години

едни мошеници купиха други мошеници!