6

Шаран_БГ

преди 8 години

Човекът е толкова нежно същество, че през целия си живот все прави нещо да се защити: от студ, от пек, от валеж, от нападение и т.н. На него му трябва много малко да го има и още по-малко, за да го няма. Лошото е, че не може да го осъзнае ! Постоянно ламти за по-вече, и по-вече и по-вече..От там и ненаситното желание да се движи по-бързо. Защо, за къде, има ли смисъл в това бързане - той няма отговор. То, на пъпешова *** се подлъзнеш и ... без тебе1 Още един неизживян живот..Лека му пръст...

5

Анонимен

преди 8 години

Едно време молих дядо ми да ми даде мотора, молих го, обаче не дава и казва: като станеш на 18 и като вземеш книжка - тогава. Така и стана - станах на 18 и взех книжка и ми го даде.

4

Кон

преди 8 години

Авторът на дописката излизал ли е от спалнята си, докато я е писал? Няма начин от падане да умреш, трябват допълнителни пояснения. Освен това, защо на снимката мотопедът е мощен, хубав и здрав мотор? Може ли журналист да лъже свободно, включително и със снимков материал? Има ли причинна връзка между липсата на книжка и последствията?

3

Анонимен

преди 8 години

Щом като няма книжка значи мое да не се брои!

2

Elka Frukotevitcata

преди 8 години

След като достигнал 65 км/ч с "балканчето" на дедо си на органодарителя му се сторило, че ще литне. Насреща му крава и пешеходец. Спирачките не работели. Избрал пешеходеца. До последно пешеходеца си мислел, че Асанчо ще мине покрай него и ще изкрещи "40 мили баце дигнах".

1

Биг Гроздова

преди 8 години

с мотопед блъснал пешеходец и паднал и умрял ---- сигурно е бил без каска , на някои им се струва глупост но аз съм падал с колело и счупих каската , не ми се мисли ако бях без нея .... но в БГ да караш без колан или без каска дава бонус точки "respect" и "live"