27

Боби

преди 8 години

До Алекс 33Развиващите се икономики в Азия и повишаването на жизнения им стандарт което неминуемо става ще изискват ЕВТИНИ транспорт и коли за обща употреба. Влаковете са между градовете, но с увеличаване на стандарта всеки ще иска кола дори и на старо. Преживели сме го тук в БГ.Европа и Америка ще минават на електро а Азия и Латинска америка на бензин.

26

Алекс

преди 8 години

До БобиТи сериозно ли предвиждаш увеличение на горивата когато почти всеки автомобилен концерн се ориентира към електрически или водородни вдигатели?Колкото до конспиративните теории, след някоя година ще обясняваш пак с геополитиката защо не е станало така. :)

25

Анонимен

преди 8 години

До БобиГолеми глупости си написал. Особено за Иран.

24

Боби

преди 8 години

Хора стига сме спорили - Няма да паднат цените на нефт и газ. Монополистите няма да позволят. Само погледнете какво става в близкия изток. ИДИЛ подбива цените ама страшно много. САрабия вече е срещу ИДИЛ, ИРАН също, ИРАК и Сирия заради територията им. Само Турция през която излиза евтиния нефт е на печалба, но САЩ ги натискат защото такава цена и за шистовия газ е нездравословна. А за шистовия чакаме първата или със сигурност втората еко катастрофа в САЩ за да ги отстрелят в съда зелените.

23

да-бе-да

преди 8 години

Китай отново го начука на Путин и Русия. Преди седмица декларира че поддържа териториалната цялост на Украйна т.е. не признава анексията на Крим. Преди ден пък направиха официално заявление, че нямат никакво намерение да сключват военен съюз с Русия още повече ако той е насочен срещу трета страна. Третата страна разбира се е САЩ, който е основният търговски партньор на Китай. Силата на Сибир остана да се финансира само от Русия. Руските ура патриоти са попарени като попикано мушкато.

22

Анонимен

преди 8 години

Кортежът, който изблъска пловдивско семейство по пътя си и ги заплаши с автомат, бил возел Председателят на парламента г-жа Цецка Цачева! Срамът е голям, защото освен жена и майка, най-видната леля от село Драгана се води и юрист.

21

до ББББбббббббббб

преди 8 години

И харченето има край..ха..ха..После на *** ще му остане един изход-да вземе да се гръмне..ха..ха

20

Европеец

преди 8 години

Всички проекти на Газпром са на един етап-етап"Мечта"..ха..ха

19

ББББбббббббббб

преди 8 години

Имат харчат...това е...Нали това е принципа на пазарната икономика!!! Та и въпрос--нали Русия бяха фалирали-тотално...а сега щели да харчат нови пари за анти-рекорд!!!???!! Е как става така--хем ни говорите че са мноооого зле--хем ще харчат още....

18

Анонимен

преди 8 години

UKRAUNA SKORO SHTE BADE RAZCLENENA NA SASTAVNITE I CASTI.

17

vesko02

преди 8 години

Нали парите хвърлени за рушвети у нас са свършили работа,значи всичко си е в ред

16

Анонимен

преди 8 години

Московския Майдан ще е забележителен! Скоро!

15

Анонимен

преди 8 години

2.4 ТРИЛИОНА РУБЛИ Е 40 МИЛИАРДА ДОЛАРА!

14

Анонимен

преди 8 години

Всички знаят, че Газпрм не еникаквакомпания, а просто лост в ръцете на Путин за проправяне интересите на правителството. Забележете, не на Русия, а на управляващите.

13

Анонимен

преди 8 години

"Ведомости"?! Не чета и не коментирам *** издания. И на вас не го препоръчвам.

12

Анонимен

преди 8 години

Е нали бяха фалирали тея руснаци бе..............а сега щели да харчат още пари---нещо не се връзва--оплетохте се в лъжите си

11

Анонимен

преди 8 години

Северен поток е на загуба и никога, повтарям никога няма да се изплати. Затова в следващите десетилетия не се очакват никакви мегапроекти за газопроводи. Това южен поток, туски поток, силата на сибир и т.н. са приказки за лапнишаранковци дето си нямат понятие от икономика

10

неразбрал

преди 8 години

До alexandroffза краварника ли говориш , че не разбрах ???

9

alexandroff

преди 8 години

Закривайте я вече тая жалка бензиностанция. И без това скоро ще се разпадне с по-голям трясък и от СеСеСеРе.

8

мнеееее

преди 8 години

До Анонимен 6 то хубо , ама що тогава ще строят нова тръба към германия земи една фабрика за стъкло примерно - трудно ще задоволиш енергийните и нужди с ветрогенератори