152

аз

преди 8 години

До Анонимен.Такива като тебе и цял живот не могат да се научат да карат не му стигали часовете ти какво някакъв *** ли си?

151

Анонимен

преди 8 години

Кръв ще се лее.

150

изнервен от тъпаци

преди 8 години

Психо тест и за шофьорите и за тия дето "измислят" законите!

149

Tom

преди 8 години

Sho ne si .... Ne moje da davat i prodavat shofiorski knijki na sulio i pulio i da iskat da nqma katastrofi. Prichinata ne e skorostta a negramotni i nesuobrazitelni shofiori. Sushto taka i negramotni uchiteli. Zagledaite se po ulicite i ako poveche ot 30% ot shofiorite davat migach, znachi sunuvate. Skorostta ne e problem, a tupite shofiori

148

Дядо Курти

преди 8 години

Твърдо ЗА съм за подобни санкции и глоби!

147

Кон

преди 8 години

Трябва да се спре безумния терор на катаджийте върху гражданите чрез лобито им в парламента. Абсолютно безумие се налага като правило в държавата ни, като се тормозят гражданите за благото на катаджии, милиционери и парламентаристи.Наложителните промени в закона са: забрана на катаджии да спират автомобил, който не е извършил грубо нарушение. Т.е. да няма проверки за аптечки, жилетки, алкохол и прочее.Забрана на катаджиите да се крият в храсти, паланки, гори.За рушветите да не говорим.

146

Анонимен

преди 8 години

пълни идиотщини. Вместо да отнемат книжките на ***, които карат по магистралата с 60-80. Трябва да е строго забранено да караш с по-малко от 140!

145

Анонимен

преди 8 години

А какви ще са санкциите за полицай който при гореописаните нарушения не конфискува кола , вземе рушвет и прикрие нарушителя. Иначе съм твърдо ЗА !

144

Анонимен

преди 8 години

На снимката - един добре "отгледан" кадър.

143

ники

преди 8 години

Ще взема накрая и аз кола с регистрация SHA и ще ми конфискуват к*ра тия ***, само се чудят каква простотия да измислят, за да прибират катаджийте повече рушвети.

142

Кирил Софийски

преди 8 години

Айде бе !!!!! Сега вече и аз искам да стана катаджия! Айде сега да видим колко коли ще конфискуват храбрите катаджии!

141

Стамат

преди 8 години

Така трябва!

140

dragonfly

преди 8 години

А като си намериш колата съсипана , кой ще носи отговорността ? А НСО как ще спазват закона ? А разбитите пътища ? А неадекватната маркировка ? Въобще не е вярно това за скоростта, в Германия няма ограничения и жертвите са по-малко в процентно съотношение. Скоростта е само един от факторите, но на *** така им изнася, никоя власт досега не е изнесла елементарен статистически анализ на жертвите и случаите , да не говорим, че полицаите пишат превишена скорост без да са експерти по темата .

139

Разбирачев

преди 8 години

" Колата да се конфискува при прелитане с повече от 70 км/ч над ограничението. "Това става много лесно, както се прави и сега."Забравя" се ограничителен знак след ремонт на пътя, примерно 20 км/час и като "прелетиш" покрай него с 91 км/час, ето ти как си станал "джигит", въпреки широкият прав път извън населено място с отлична видимост.

138

Анонимен

преди 8 години

Фак офф,сега сме в демокрация ще карам с колкото си искам.След 3 ракий и салати в селската дискотека и после чалга на макс в колата и така се живей.естествено благодаря на демокрацията че дойде.само чалга.

137

Факт

преди 8 години

Трябват някакви промени, които да накарат КАТ да си върши работата. Като за начало нека искаме КАТ да санкционира поне едно на 100 хиляди нарушения, като крайната цел е КАТ да санкционира всички нарушения, но ние сме много далеч от нея. Ако КАТ постигне едно на 100 хиляди, следва друга междинна цел - да санкционира 1 на 10 хиляди нарушения и т.н. В момента един бог знае къде е КАТ. Може би сега КАТ санкционира 1 на 10 милиона нарушения.Това не става с по-високи санкции, а с по-ниски санкции.

136

Факт

преди 8 години

КАТ се превърна в една изключително вредна структура,от която няма отърване.Валят от КАТ предложение,кое от кое по-ненормално,но всичките им предложения били с цел повишаване на безопасността,докато реално нищо подобно няма,даже напротив,след промени въведени заради предложения на КАТ,произшествията,ранените и загиналите винаги се увеличават,по причини свързани с тези промени предложени от КАТ.Статистиката на КАТ сочи друго,но в нея няма нищо вярно,защото трябва да оправдае съществуването на КАТ

135

Анонимен

преди 8 години

Ако се направи наблюдение на някакъв път, примерно подбалканското шосе или на голям булевард в населено място, защо ще се окаже, че няма нито един, който да спазва ограниченията за скоростта, освен, ако няма някакъв технически проблем с колата? Това какво означава? Да не би да означава, че ограниченията за скоростта не отговарят на пътя или че КАТ са си направили "хранилки" за глоби. Как мислите? И разбира се не става дума за манталитета на българина .....

134

До 154 жан

преди 8 години

Как хем караш по правилата, хем шофираш в града с 50-60 км/час, както сам си написал? Или едното или другото.

133

vesko02

преди 8 години

И коя от всичките закани се е случила у нас?Нито една,отнасят го тези с коли до 800 лв