8

Честито!

преди 8 години

Забравихме и кучешката тения. Някога се търкаляхме по тревата и лежахме на нея, но сега гъмжи от кърлежи, заразени със смъртоносни болести.

7

Честито!

преди 8 години

С капитализма се върнаха и всички забравени по времето на соца болести: шап, бруцелоза, бяс, антракс, син език, туберкулоза тая жълта гостенка от двайсетте, трийсетте и четирсетте години на 20 век. Заушка, дифтерит, хепатит А, дизентерия, сифилис, трипер, гонорея, краста и въшки. Гъбички по ноктите и кожата.

6

анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Грешите!И свинете боледуват - ей така от нищото ще се разболеят и те.Не ви ли е направило впечатление колко статии се поместват в последно време с препоръката да не се яде месо и колко "вредно" е то!Както и вредата, която животните нанасят на климата.Всичко това не е случайно. И ето - като започнат да се разпространяват различните заразни болести, пренесени от болните животни по хората, последните започват да се отказват да консумират съответното месо и желаният ефект е налице.

5

Анонимен

преди 8 години

Такива епидемии не помня да е имало по Тошово време. Разбира се, това са модерни евро-атлантически ценности.

4

az

преди 8 години

Stava stra6no s tiq bolesti

3

balvan

преди 8 години

Къв е тоя дявол на снимката :-))

2

Анонимен

преди 8 години

айде пак плюйте,ама по тошово имаше ваксини...

1

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах какво става с болните хора и след като антибиотиците не помагат, а болните животни се унищожават? Разстрел на мегдана?