9

партиен член

преди 8 години

Ако това стане на магистралата Пловдив - София кой ще е виновен?Редовно се разминавам с велосипедисти там.

8

спица

преди 8 години

Не оневинявам никого, но всички участници в движението се държат така сякаш са сами на пътя. Едните шофират с превишена скорост, другите управляват велосипед по средата на платното без отличителни знаци, а пешеходците - те са ненадминати по нарушения.

7

до 5

преди 8 години

като приключи разследването, тогава се пише, какъво е установено, преди това може само се предполага, колкото и очевидно да е. Критикувайте, това от което разбирате ;)

6

до 1

преди 8 години

дори и каска е имал и съвсем трезвен в 3 сутринта

5

Driver

преди 8 години

и до авторът на статията - Валерия, явно обичаш да хвърляш сензации, но от статията ти става ясно, че само се предполага...заради такива статии си струва да не ви отварям жълтото сайтче..

4

Един Българин

преди 8 години

До DriverБез слушалки велосипедът няма турбина, но аз по булеварди и улици почти не карам. Имам и светлоотразителни спици и ленти на раницата/ръката. Старая се да не преча на никого, дори и на пешеходците, но заради "шофьори" като "спица" не смея да карам по улиците, а само ги пресичам и то големите пеша. Карането по булеварди е за мазохисти, но проблем е и че няма свестни велоалеи, а където ги има са залепени за булеварда. Друг проблем е, че здрави и прави хора не слизат от автомобилите...

3

Driver

преди 8 години

До Един БългаринПроизволът по пътищата е огромен от всички участници в движението - шофьори, пешеходци, колоездачи, но напоследък колоездачите са започнали да вършат пълни безумия..ако си един от тях, не си слагай жилетка или светлини, но моля те извади си слушалките от ушите поне!!! Знам, че е голям кеф да караш по трилентов булевард и да правиш осмици ама ще издържиш поне малко без музика..

2

Един Българин

преди 8 години

До спицаА вие само на пешеходни пътеки ли пресичате като пешеходец, спазвате ли стриктно ограниченията на скоростта и светлинната сигнализация? Трябва ли като като пресичате подпийнал на нергламентирани места да ви убия и да избягам? Правилно ли ще бъде? Все пак вие нарушавате закона нали така?

1

спица

преди 8 години

Велосипедистът бил ли е със светлоотразителна жилетка? Колелото имало ли е светлинна сигнализация?