19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Много ви е жал за комунистите,не можете да се разделите с тях,но БОГ Е НАД ВСИЧКО проклети да бъдат тези кому нужни кому не за оскверняването на християнски храм.Под турско робство българина е успявал да запази светините,а тези хайдуци всичко съсипаха.

18

Анонимен

преди 8 години

До Православен Да,така е светотатство е,но какви са тези минуси?Да не би да са османлиите?

17

Анонимен

преди 8 години

няма ли ка да се остави извън манастира и да се възстанови? Невероятно светотатство е да потопиш църква!

16

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

DA JIWEE ...BALGAROHRISTIQNSKATA DRUJBBA...

15

гост

преди 8 години

До 9 от гост. Дядо попе нещо си се объркал:) този с малката буква е дявола! Това излияние "арогантен комунистически цинизъм- комунист" не мога да го разбера, не служа на партии и религии, може Вие да имате нещо против комитата но всички са си едни и същи, като църквата просто обичат властта... никой бог не ме е инструктирал да казвам нищо аз не съм папата. имам право на мнение е дори и да е грешно. Дори си мисля, че твоята вяра причинява малко повече вреди от моето виждане по въпроса.

14

Православен

преди 8 години

Дано този прекрасен храм да остане извън язовира. Голям грях е да се потапя православен храм, това е опит за унищожение. Но Бог поругаван не бива. Когато ставаха наводнения в нашата страна пожарната, военните и самите потърпевши се опитваха да спасяват имотите си, а сега Православен храм е под водата и никой нищо не прави... Но явно Господ го съхрани.

13

силата на Вярата

преди 8 години

Селото го няма, но Църквата му стои!

12

До гост 9.

преди 8 години

Това вашето мислене е вид арогантен комунистически цинизъм- комунист тръгнал да поучава вярващите какво му пука на Господа и какво не му! Я-а ти първо се научи да пишеш грамотно Божието име с главна буква както си му е реда,наместо да взимаш думата от името на Господа- той не ти е давал думата нито те е инструктирал какво му пука и какво не му пука: най-малко пък теб ще иска да те инструктира!

11

Анонимен

преди 8 години

niakakvo cherveno izchadie pishe minusi kato za posledno, a dano da e.

10

сома

преди 8 години

Рибите в тоя язовир са много набожни.

9

Анонимен

преди 8 години

kakvoto KOMUNIST pipne i razrushi mnogo trudno se opravia.

8

Анонимен

преди 8 години

До ЖиборТъпако, "комунистическият режим" създаде всичко, което сега глозгаме! Казано беше в ефир от последните запалненци, венчали се в тази църква, че язовирът е нужен, защото напоява едни от най-плодородните земи в България. Знаеш ли колко църкви, къщи, плевни, нужници има потопени във водите на язовирите? Хайде стига си се тръшкал, "ке се сдобиеш с инфаркт"!

7

Анонимен

преди 8 години

Жибор, влез някъде на сянка, за предпочитане с климатик.

6

гост

преди 8 години

на господ не му пука за някаква каменна развалина нито за хора които за всяко явление казват, че е божа работа. А църквата няма нищо общо с бог и не я интересува кой е на власт стига да е с него!!! бога на който служи църквата е този който иска да е БОГ и да го боготворят.

5

Анонимен

преди 8 години

Водите на язовира трябва да останат в тези граници,в които са в момента.Трябва да се издигне висока дига,а църквата да бъде възстановена в предишния и вид.Грехота е било да бъде потопена.Не е късно тази грешка да бъде поправена.

4

Жибор

преди 8 години

Тази църква е важна за България,понеже е символ на победата на Господ над червените дяволски изчадия!

3

gri

преди 8 години

Ето сега е момента да се укрепи, за да просъществува по- дълго когато се върне водата.Също църквата или бизнеса могат да измислят служби или церемонии. Това ми хрумва като за начало. С водата изглежда още по внушително, дано издъжи по-дълго.

2

Жибор

преди 8 години

Тази църква рано или късно трябва да бъде спасена от постоянните опустошения на комунистическия язовир,на които едва устоява! Средства за това ще даде Бе Сепе: негова е вината,то да сърба кашата сега!

1

Анонимен

преди 8 години

Божа работа!