7

Анонимен

преди 8 години

Чак санкции за негласуване, баси режима :D Все едно има значение за кой или дали ще гласуваш, резултата все един и същ, откакто съм се родил нищо смислено не видях от тия хора в парламента, държавата е някаква дупка, никакво развитие, и дупката предстои да се разширява още, защото не само, че мн ще продължат да не гласуват, ами те вече са се отказали да си губят времето с лъжци и измамници и са се ориентирали към живот далеч от тия простотии. След още 20 год бг ще е още по-зле, като ви гледам.

6

Гошо тъпото

преди 8 години

До МомоМоме, ако не си забелязал, това е единият от въпросите в референдума. Личи си обаче, че БСП ще хвърлят всичко което имат срещу този рефереендум, защото повече участие на хората във формирането на НС значи по-малко безделници и нещастници. Ще има лична отговорност и ще се избират личности заради качествата им, а не партийна принадлежност и после васалите да разпределят дажбите.

5

ист

преди 8 години

Янакито - професия тарикат депутат. Използва 10 изречения на всички теми. Нищо полезно не е направил, освен за себе си.

4

хах

преди 8 години

На малкото останали избиратели на БСП-то и половин час няма да им стигне да гласуват. Самия факт, че са бесепари означава, че са или изкукали вече на по 80-90 или просто нямат акъл в главата.

3

Анонимен

преди 8 години

Кой си нема работа да ходи да гласува,аз с такива глупости не се занимавам

2

Момо

преди 8 години

Ами тогава е време да пуснете електронно гласуване!!!

1

Анонимен

преди 8 години

БСП то от сто дерета вода ще докарат, за да няма пряк народен вот. Ясно защо!!!