10

Агатон

преди 8 години

Считям, че решението на Радев за запази старите подуправители е много разумен. Все пак са доказани професионалисти, които със сигурност ще се справят отлично със задълженията си.

9

Георги Милев

преди 8 години

Това, че БСП няма да ги подкрепи означава само,че хората са читави

8

Анонимен

преди 8 години

До Божил:Вероятно си си въобразило, че л...а като тебе и бат ти Бойко са "Българи". В грешка си, просто сте Редки миризливи л...а.

7

българин

преди 8 години

Нещастници ГЕРБ-ави, вижте, докъде се докарахте да пробутвате тези двама агенти на ДС - Христов и Костов, за подуправители на БНБ, в допълнение към вече пробутания агент на ДС - управителят Радев. Да ви се смеят БСП и да ви секат, а вие да разчитате на ДПС. Нещастни ***. Ей, български, дето дежурно гласувате за комунистите от БСП, АБВ, ДПС, ГЕРБ, Атака и т.н., МАЛКТО ви е грабежът с КТБ, трябва пак да започнете да измирате от глад и студ, та да се сетите, че имало и НЕКОМУНИСТИ.

6

Пишете за Путин !!!

преди 8 години

Пишеге нещо за Путин, та Рубладжийските Матрьошки да вземат някоя и друга пара. Зер Москва не отруска пари без "работа" във вреза на България.Айде пишете нещо за хибридната война на Путин -- да могат да кажат, че няма такава, а федерастите *** водят такава

5

гора

преди 8 години

Щом не са съгласни тези значи предложението е добро за България и трябва да бъдат избрани.

4

Анонимен

преди 8 години

КОЙ ВИ ПИТА БЕ , *** ?????2

3

Нако

преди 8 години

Защо? Кое не им е изгодно? Хората си имат опит и най-логичното нещо е да останат на постовете

2

uuuuu

преди 8 години

Тия за банкова криза и кадри нямат думата.Какво статуково бълнува.

1

Божил

преди 8 години

За България е важно народът да подкрепи подуправителите и няма никакво значение мнението на тази или онази партийка! България няма нужда от партии- България има нужда от Българи! Българи са нужни на страната,а не партии и туркомангески права и свободи! Никой не го е еня какво или кого ще подкрепи Бе-Сепе: то е изпята песен,изпукан патрон,изживяно пенсионерство,изгорял метеорит!