74

dn1962

преди 8 години

"Не чувствам вина, че съм празнувал юбилей на компанията ми" защото съм феноменален ***.

73

даа

преди 8 години

отсега нататък, тоз "бизнесмен" ще го сочат навсякъдек като - ей тоа де се *** на античния театър! И някой ще го гледат с презрение, а останалите 80% с възхищение , обзалагам се че ако направи партия, като Бареков, ще гласуват за него. Простотията е безсмъртна :)

72

Анонимен

преди 8 години

И в Пазарджик всеки ден от обяд до полунощ и повече социално слаби и безработни хорица имат разрешение от някой не наял се общинар да се веселят до насита. А по простите хора трябва да се наспят и да отидат на работа и заработят помощите им. Та това е Българската демокрация.

71

Анонимен

преди 8 години

ха-ха... веднага си представих как италиански мафиоти си празнуват рожден ден в Колизеума... и понеже това никога, ама никога, ама НИКОГА няма как да стане, италианците ще са световен туристически лидер, а ние...

70

ии

преди 8 години

Дано Благо Джисаса да не е бил там.Всщност я огледайте колоните за BG надписи : )

69

Паметлив

преди 8 години

Между другото,тая фирма(ИНСА) се занимава повече с данъчни измами,отколкото с производство.

68

ksarax

преди 8 години

До зЕми когато става въпрос за нещо от хилядолетия - ДА.Дават го под наем на цената на един телевизор

67

Румбо

преди 8 години

То българските бизнесмени са така-за заплати и инвестиции нямат пари,ама за простотии -имат!

66

Анонимен

преди 8 години

petrolen bos ,shto ne go obesihte toa kradec i eksploatator ,po podhodiashto miasto e ulichen stalb dal kral dal govedo..

65

Snorky

преди 8 години

Сега ще му излезе солено! Минимум 50 лв. ще го одрусат!

64

до 81

преди 8 години

Не бе няма проблем, плащаш си и цялата "столица на културата" ти слуша партито до сутринта ! Можеш да правиш каквото си поискаш на римския амфитеатър щот си платил 2800....Баси ужаса! И ако това не е проблем за теб значи България наистина е *** пълен с Л.....

63

Смях!

преди 8 години

Представяте ли си юбилей на Колизеума, бал на Акропола или рандеву на кулата в Пиза.......после Пловдив бил европейска столица на културата.....Да си връщате титлата, общинари прости! Само ще посрамите България!

62

нормален човек

преди 8 години

Няма такива общинари като българските-къде в Европа в културна забележителност ще се правят партита,че и до 2 ч.през нощта.За пореден път се доказа,че в България всичко е възможно-няма уважение,няма зачитане права на гражданите и пр.Важното е,че мутрите са на власт-за тух е позволено всичко.Каквото поиска не само този бизнесмен,веднага ще му бъде дадено-жалко,трагично,безнадеждно.

61

Гунчо Гунчев

преди 8 години

Човека си е прав. Платили си е повеселил се е и си има докумети за това. А, факта, че фирмата е на 25 г., а той самия на 50 г. не означава обезателно, че тази фирма не я е купил примерно преди 6 месеца или година. Просто злобата в хората понякога ме кара повръщам. Има само една жалба. Предполагам от собственика или съдружника в друга фирма завършваща с Ойл или от бранша с горива. Все пак не можем да избягаме от природата си :-)))

60

Анонимен

преди 8 години

От мухата журналистите направиха слон.Човека си направил рожден ден в Античния театър.Голям проблем стана.

59

Влади

преди 8 години

Положението е: "синджирът си иде, козъта ги нема" както казват в един много забавен край -северозападния LOL

58

Берлин

преди 8 години

Те, качествените нашенски общинари, ако им даде подходящата сума, биха му издали и разрешение да събори Античния театър. :)))

57

Jojo

преди 8 години

2880 наем на античния театър.... Това е подаръкът на Общината за 50 г. юбиляр ! ! !

56

до радулов от 38

преди 8 години

прочетох аз - "Парите купуват всичко,СВИКВАЙТЕ вие си го избрахте тоя път" , та за това ти отговорих и много добре вдявам накъде биеш другарю. Сега схващаш ли, що си част от проблема?

55

жо

преди 8 години

той на 50, фирмата му на 25, значи билл "буден" младеж на 25 години , да е**** и номенклатурните бизнесмени