17

Зевзек

преди 8 години

Преди 13 години се втрещих, че обществена безплатна тоалетна в парк във Вашингтон е по-чиста от моята собствена, която чистя с парочистачка, но тук на общината й е смешно. Същото и с бухала - в чужбина щеше да дойде зоополиция. Е, естествено има и идиотии. Все пак за да бъда обективен трябва да призная, че няколко пъти съм звънял на този телефон и винаги са реагирали адекватно и то учудващо за мен в кратки срокове.

16

Имай срам, Картофке!

преди 8 години

Това означава, че българинът не е "п/тка заспала", а също и че все още има вяра в институциите.Въпросът е, заслужават ли тези институции доверието на гражданите, а също и издръжката, която същите тези граждани им осигуряват, плащайки данъци?

15

АМИ

преди 8 години

ТЕ В ОБЩИНАТА И БЕЗ ТОВА МоРНИ НЕ ПИЯТ ВОДА,НЕКА ВСЕ ПАК СВЪРШАТ НЕЩО, НЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ДА СИ РЕДЯТ ПАСИАНСИ!А ТОВА,ЧЕ В ОКРЪЖНА БОЛНИЦА НЯМА ТОАЛЕТНИ,НЕ Е СМЕШНО,А МНОГО ЖАЛКО!

14

Анонимен

преди 8 години

Те софиянци са си такива, какво да ги правиш........

13

Факт

преди 8 години

Като сте си ги избрали такива общинари, така ще бъде. Вместо да свършат някаква работа, те сега ще ви се присмиват.

12

Анонимен

преди 8 години

Това че няма тоалетна, и не само там си е голям проблем. Но явно за общинските съветници е голям смях... И по парковете се продава бира а тоалетни няма.

11

Анонимен

преди 8 години

Е, някои съобщения за майтапчийски, други издават крайна тъпота. Например този с окръжната болница бих определил като крайно съвестен гражданин с форсмажорна нужда, а на госпожата с бухала, айде да не казвам какво е трябвало да му направи...

10

Анонимен

преди 8 години

Вместо да решават проблемите на хората, тези в общината им се смеят! Това е срамно госпожи и господа от ГЕРБ в общината!

9

Анонимен

преди 8 години

Ох и на мен онзи ден колко ли са ми се смели.... Като им казах, че изцяло асфалтираната ни улица в Редута преди три години, в момента е кратер до кратер и да си сменят фирмите-подизпълнители, които очевидно крадат и работят с некачествен материал! Смях, казвам ви!

8

Анонимен

преди 8 години

И това, че в района на Окръжна болница няма тоалетни и човекът се е ожалил е върха на абсурда??? Не ги е срам общинарите. Не им ли е ясно колко болни и възрастни хора обикалят в този район?

7

Анонимен

преди 8 години

мегапрост народ сме. затова ни е слаба държавата!

6

готин

преди 8 години

ееееееееееее много ги е напекло жегата и незнаят какво да правят,и въртят на които се сетят,изпаткали хорица,какво да направиш много зле им се отразява жегата

5

БГ - не гледай тъпо!

преди 8 години

Общинарите вместо на решават повдигнатите въпроси ги превръщат в цирк и се подиграват на хората.

4

Анонимен

преди 8 години

Някои неща наистина са абсурдни, но други да ги включват към графата за подигравки... Например, вместо да се смеят на човека за тоалетната, да вземат да изградят навсякъде из града хубави градски тоалетни, ПОДДЪРЖАНИ. Защото тези в момента, ако влезеш в тях, можеш да хванеш различни болести от А до Я. Дори не искам да давам пример с други държави, където градските тоалетни са като тези в моловете... Адски сериозен проблем е това. Те са абсурдни, не някои от хората, включени тук!!!

3

Хахо

преди 8 години

че и класация правите.Засрамете се

2

БТК

преди 8 години

В Света на Златките тези неща звучат смешно.Жалко,че никой не се замисли от какво има нужда Народа. Кога за последен път се получавали подарък от някой напълно непознат,та се присмивате на една женица отделила от залъка си?!?! Нима животното няма право да живее??? "Абсурдни обаждания" Вие сте абсурдни!!!

1

Момо

преди 8 години

Ще ме извиняват, но онова за тоалетните си е супер голям проблем. Всички големи градове ТРЯБВА да имат обществени тоалетни на възложи места. Тоалетни, които са функционални и които се поддържат, а не такива в които те е гнус да влезеш.Жената с бухалчето също се е обадила правилно на общината. Просто в България институциите са пълни с простаци и приемат това за нещо странно и смешно.