21

vesko02

преди 8 години

Ако беше хладно и нямаше ембарго щеше да е скъпа и пак нямаше да купуват

20

Анонимен

преди 8 години

Значи има няква полза от тея санкции, ако бяхме на страната на рашките само щяхме да губим.

19

Анонимен

преди 8 години

До РускияЧиче, нещо си недочел и недослушал - милиардите са в ръцете на шепа хора. Масата извън Москва и Петербург е за окайване! Ако ти стиска да ядеш недоварено жито (или подобие на такова) придружено по някога с твърда подметка, която би трябвало да е месо, бягай при другаря Путин. Не отричам, че Русия е богата и силна страна, само дето голямата част от народа и мизерства. Но те така са си свикнали и не им прави особено впечатление. Сърдечни хорица!

18

Анонимен

преди 8 години

Е то пък една храна, вие въобще осъзнавате ли се какво правите и докъде ще стигнете така? Де$а простите капиталисти :D

17

Анонимен

преди 8 години

...това на снимката "луксозни маркучи" ли са....за "луксозни тоалетни" в Сибир...??!

16

Анонимен

преди 8 години

Лукс в Русия??!.....ХАХАХА...И КАТО КАК ИЗГЛЕЖДА ТОЙ...??!!!С нов син кафтан от частния колхоз ли...или с ново шише водка....??!!

15

истината

преди 8 години

Необятна, ама бедна и изостанала. По качество на живот ние сме 40 честа по-напред от Русия и това са също данни за 2015-та.

14

ГЛАДиатора:

преди 8 години

Урааааааааа....ДА ЖИВЕЕ ЕМБАРГОТО ВЪРХУ РУСИЯ!!Отядохме си на евтини храни!НОВА ГОДИНА --НОВО ЕМБАРГО!

13

истината

преди 8 години

Ето ви малко данни с днешна дата:Local Purchasing Power inMoscowis 7.50%lowerthan inSofiaАбе някой наистина е обеднял, но не сме ние.

12

Abi G

преди 8 години

За месните продукти съм съгласен.Ням магазин в който да не се вижда, че са изплакнати от мухала полазил ги от дългото престояване. Днес месото е пълен ***. Колкото по-бързо го проумеят производителите, толкова по-скоро ще имат печалби. В противен случай ще просперират частни производители нерегистрирани до сега... толкова близко до акъла и толкова далече от бюрокрацията и жадните за пари ...!

11

Анонимен

преди 8 години

Евтина ама бай *** като няма пари хахахах

10

ники

преди 8 години

Консумацията на олбаси е равна на бавно смоубийство.

9

непукист

преди 8 години

Нещо не я виждам тази евтиния или написалата статията пазарува от неизвестен на никой пазар.

8

Професор

преди 8 години

Наистина миналата година киселото мляко беше около 60 стотинки а сега е левче. Това доказва, че стандартът ни се доближава до нивото на Европейските. Сега като вдигнат и тока това ще допринесе за още по голямо покачване на стандарта. Благодарение на ГЕРБ след има няма 2 години ще станем Люксембург на Балканите със Сомалийски заплати и пенсии. Герб - Победа!

7

Анонимен

преди 8 години

Тая новина, заедно с другата в съседство - как си купуваме нови коли - първоначално ме изпълни с гордост.После си погледнах фиша за заплатата и сметките за плащане и изпаднах в недоумение ...

6

Анонимен

преди 8 години

Ами пазарувай си в Македония, умник ;)Тук борсите се държат от *** и техните протежета, затова е скъпо ;)Добре, че е Бойко, та да ти плащат копейките, нещастен ***!

5

Анонимен

преди 8 години

Това само човек никога живял в БГ може да повярва.За всеки който пазарува в нормалните софийски магазини (не някакви талибански сергии) знае истината.Всяка година цените се повишават с 10%

4

вярно е

преди 8 години

Вервайте ми

3

Анонимен

преди 8 години

До 5По веригите има по 60-70 ст. ама са нискомаслени

2

Сп???нс

преди 8 години

ураааа , и без това като си идвам в БГ съм си дал сметка ,че 90% от хората прекарват деня в ядене или разговори за ядене , напоследък това се епревърнало в някакъв вид култура подобно на бръснатите глави и наднорменото тегло... та да са ви честити новите цени