11

бг

преди 8 години

"Умерените" джихадисти се бият срещу Правителството.

10

Рачко Пръдлето

преди 8 години

Турците си спечелиха смъртни врагове в лицето на кюрдите и ИД! Сами са си виновни. Сега ще има вълна от атентати из цяла Турция. После да не реват. Мислех ги за по тарикати в политиката и военните дела. Явно съм се залъгвал.

9

Анонимен

преди 8 години

Турците са готини хора, трудолюбиви, обичливи, красиви, еВливи, НО имат кофти религия! Турция е поела необратимо пътя на ислямизиране и е въпрос на време нейната радикализация! Но Турция ще стане крайна ислямистка държава и ще се бие рамо до рамо с ИД срещу неверниците, како ни наричат! Това ще доведе до нейния окончателен край, както и края на исляма като световна религия! Третата Световна вече е започнала дами господа! Само трябва още малко на Иран да довърши атомната бомба и да нападне Израел

8

Анонимен

преди 8 години

Значи турчулята използват ситуацията с ИД за да нападат кюрдите които най много пострадаха от ИД. Ъред кюрдите има и много християни. Аааа комшу, аркадаш, дур бакалам бре. Само балама няма да разбере че туците помагат на ислямистите. Асад си живее богато и охолно а народа му се избива.Това може да се случи и в България. Не е далече деня в който българи и ро**ми ще започнат да се трепят, а бойко пуснал асфалтовия параван ще оглавява тънещата в богатства мафиотска класа.Да гледаме и да се учим

7

Анонимен

преди 8 години

Турция лесно ще прати войска в Сирия, проБлемът е как ще изтегли низамите отбратно. Анкара бе пратила смело една дивизия в Северна Корея, бай Ким с помощта на Мао им съдра кожухчетата от кютек- десет хиляди отидоха, стотина се върнаха обратно...

6

Анонимен

преди 8 години

До 7Велик си! Има ли начин да те назначим за министър на отбраната на България? :-))

5

Анонимен

преди 8 години

BALGARSKATA ARMIA E 100 PATI PO-SILNA OT TURSKATA.VSEKI BALGARSKI VOINIK VLADEE NAI- MALKO PO DVA ZAPADNI EZIKA,A BALGARSKITE OFIZERI SE UCAT V AMERIKANSKI VOENNI AKADEMII.

4

Анонимен

преди 8 години

Аз вече трудно се ориентирам какво става. Сирийската държавна армия се сражава с бунтовниците-терористи т.е. така наречената опозиция, а от друга страна ИД се сражава с тях. Всеки се бие с другите два противника едновременно :)

3

Анонимен

преди 8 години

До 1Много правилна констатация! Турският аскер е въоръжен с пушки кремъклийки и се пада по едно пушкало на три войника! И храна нямат, затова ядат по една консерва на всеки три дена, които са останали още от американския план "Маршал"! Така ме разсмя, че се почувствах задължен да ти щъкна един плюс!! :-))))

2

Христов

преди 8 години

Не мога да си обясня защо никой не праща там сухопътни войски. Според мен ги е страх.

1

Анонимен

преди 8 години

TURZIA NE MOGE DA IZPRATI VOISKI,ZASHTOTO NIAMA TAKIVA--IMA VOINIZI,NO TE SA GLADNI--HRANIAT SE PO EDIN PAT NA DEN S RAZVALENA HRANA PODARENA IM OT AMERIKANSKATA ARMIA.VAORAGENIETO IM E OSTANALO OT KRIMSKATA VOINA.