24

каймакам

преди 8 години

По принцип тъпотията и злобата са виртуални величини. Ако бяха материални , щеше да си милионер.

23

Анонимен

преди 8 години

V EVROPEISKITE ARMII NIAMA GEIOVE,NO V TURSKATA SGAN IMA SAZDADENI HILIADI SEMEISTVA OT MAGE.TURZITE NE OBICAT GENITE-TE SA SMO ZA RAZPLOD.

22

каймакам

преди 8 години

До 39. Ааа по леко ! Турската армия може и 3 ислямски държави да ликвидира но нека и НАТО да се потруди . На Турция и омръзна да оправя бъркотиите и белите на Европа и НАТО. Ония стари номера вече не фърфят. Създават ли проблем в някоя страна ...... веднага ще има бежанци и други сюрпризи.

21

каймакам

преди 8 години

Пардон 36.

20

каймакам

преди 8 години

Турската армия никога не е губила духа си 44. Тя винаги се е ориентирала във времето и пространството . Благодарение на хилядолетния си опит винаги е преценявала правилно кога да воюва и кога да НЕ воюва.

19

Анонимен

преди 8 години

Турската армия не е тази, която беше до преди няколко години. Ердоган я демотивира, като вкара в затвора и в пенсия изявени висши офицери. Заветът на Ататюрк беше военните да пазят светската република, а Ердоган връща държавата в тъмните векове на шериата.

18

каймакам

преди 8 години

Преди 2 часа приключи четвъртата въздушна операция. Аскера ни няма да дочака до вторник. На война като на война.

17

бг

преди 8 години

Вашингтонските сатанисти насилиха Саддам Хюсеин да използва химическо оръжие срещу кюрдите.

16

Професор

преди 8 години

Турция иска да докаже така да се каже, че намесата и в Сирия е нормална и нужна и, че нещата са сериозни за да не ги обвинят по късно в нещо.А Турция може да се справи с ИДИЛ, с Пкк и в същото време може да дразни и гърците с полети над островите. А това е линк в тубата youtube/watch?v=9GfJy7uWapsИзраелски войник съветва немски журналист да не поглежда към турския караул с бинокъл защото после трябвало да дават обяснения...

15

Анонимен

преди 8 години

Тия джихадисти-михадисти, кюрди-мюрди не се шегуват! Не знам какво са намислили турците, но ми се струва, че сами ще си вкарат вълка в ***.

14

Анонимен

преди 8 години

Американците и еврогейците я забъркаха тази каша в Близкия Изток. И работа ще остане пак на Турция да ги оправи нещата в бившите си вилайети. Но съм сигурен че ще се справят. Все пак имат вековен опит в това. Най-малкото, за народ, който е могъл да управлява българите 500 години, ще е без проблемно да управлява който и да е друг народ поне 500000 години! Факт!

13

Тихомир Томов

преди 8 години

Другарят Столтенберг е доста угрижен . Такава бъркотия заформиха в Близкия изток , че и Аллах е силно затруднен с пристрастие към участниците и не може да се оправи

12

до 24

преди 8 години

ходи си подмии *** че смърди от тука

11

до 17

преди 8 години

бегай бе от тука смардиш

10

Анонимен

преди 8 години

Аз от пра дядо си знам че на бай *** никаква вяра,когато си силен ще ти се мазни и търка обувките,но когато си слаб или друг противник дойде ще те удари зад гърба на това му викам калпав народ,затова македонците не ви броят за хора

9

akud

преди 8 години

великата турция се оцапа на дупето само от един незначителен напън на ПКК, представям си ако смелите кюрдите скочат ердоган ще се чуди на къде да хване

8

Анонимен

преди 8 години

До боц убий комуниста с лопатата

7

боц

преди 8 години

Хей аноним 9, явно не си живял с турци и не си общувал и споделял с дядовците си!От Дядо си знам: НА ТУРЧИН ВЯРА ДА НЯМАШ!!!

6

anonimen

преди 8 години

ne sme imali imperia na tri moreta,no sme imali darjava na tri moreta. vse pak neka deistvat sreshtu isliamistite.

5

боц

преди 8 години

С този самоатента, Турция си развърза ръцете за борба с единствните (КЮРДИТЕ), които реално воюват срещу ИД!Този филм вече сме го гледали в ССАЩ с кулите близнаци!!!