11

Анонимен

преди 8 години

Има друг участник който е предизвиква катастрофата, син форд рязко изпреварва тролей който тръгва от спирката и така пресича пътя им! Жената го избягва с маневра за да не се блъсне в него и така се удря странично в малък камион в насрещното платно, при което се завърта и колата остава перпендикулярно в насрещното платно и следва удар от кола, която ги обръща на левите врати!Тази кола (син форд) на който никой не е успял да види номера защото всичко става за миг просто си продължава по пътя!!!

10

nqkoisitam

преди 8 години

До ba siЕ ...те не са били от там .....

9

nqkoisitam

преди 8 години

До коментар 8 ....Прав си за столчето,но като знам колко отговорни родители има,който даже не ги закопчават...едва ли е щяло да бъде в полза...А до това,че няма как да е влязал в насрещното мога да кажа само,че има как ....Виж по добре снимките,щом не си бил там да разбереш къде точно се е случило ( който не познава маркировката така се случва ) и къде почва мантинелата ....Искрено искам детенцето да се оправи .... !!!И не забравяйте,че шофирането не е децка игра....

8

3

преди 8 години

Колата не е влизала в насрещното, няма как да се случи, там има мантинела.Дано детенцето се оправи, но защо никоя медия не отбелязва фактът, че не е било обезопасено в столче.След ударът колата се е преобърнала, детето е паднало на главата си, а можеше това да се избегне, жалко.

7

Анонимен

преди 8 години

свидетели твърдят, че друга кола (син форд) е пресича рязко пътя и така жената за да избегне удар губи контрол и навлиза в насрещното платно. Никой обаче не е видял, запомнил номера на тази кола, която просто си е продължьва по пътя!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Пишман шофьорка да си отрепе мъжа и детето. На тази повече кола не трябва да и се дава. детето дано се оправи и да няма последици.

5

Анонимен

преди 8 години

Дано се оправи милото ангеглче. Бог да е с него!

4

ba si

преди 8 години

МЕДЕН РУДНИК в БУРГАС , тва е квартала на БЕЗСМЪРТНИТЕ ,бе

3

Къв парламент, бе?

преди 8 години

Не виждаш ли, че отиваме на култ към личността, обаче не към комунист, ами към пазвантин на комунист...деградация, деградация. Пробутват ни го по новини, разни публицистични предавания, по реклами даже. И по попска линия пак ни го навират, ето ви СЛънцето, поклонете му се! Пък ти си тръгнал да цивриш за парламентаризъм нянакаъв, сякаш сме в богата северна държава с поне 200 години парламентарно управление. На тия диви балкански *** цар им дай, може да е ***, може да е крадлив, все тая!

2

Анонимен

преди 8 години

Това е все едно да публикуваш некролози всеки ден стават катастрофи

1

Жоро

преди 8 години

За какво ги пишете тези случки които са мине на човешка грешка.