8

Анонимен

преди 8 години

Картофената принцеса и общинарите в София смъкват юо три кожи от софиянци. Идват избори и Рапоня ще купува, трябва да монтира Картофка отново защото милата ще краде от ремонтите и ще му киха. Слушка смотанячката, слушка много. Обеща реални сметки от Топлофикация а последната ограби софиянци както никога досега! Ако някой е очаквал разбиране на хората жестоко се е лъгал. Докато партията на Рапоня властва грабенето ще се засилва.

7

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам, че въпреки всички такси и забрани пак не можем да се разминем от коли!

6

Анонимен

преди 8 години

В момента от инспектората късат билети за "баня" като луди - няма начин, идат избори, пари трябват!

5

Анонимен

преди 8 години

В София всичко е законно. Само спазването на закона не е.

4

Агент Дейл Купър

преди 8 години

Зони в София трябва да има задължително иначе ще стане ад навсякаде. Сулио и пулио дето живеят на 15 минути от работата им, че почнат да идват с коли

3

Некой си...

преди 8 години

До Анонимен 5:Прав си баце, на Варна не и трябват зони, и без това повече от половината варненци са в София. А зони има, заради пришълците от прованса, защото освен с наглостта си идват и с МПС-то и трябва да им се осигури паркомясто.

2

Анонимен

преди 8 години

ВАС и Фандъкова са корумпирани и пак правят софиянци и реститутки с постоянен адрес да имат повече права заради изборите. Софиянци си направиха гаражите на магазини, офиси и складове и колите им са на улиците без да плащат. Елементарно решение е да се вдигне таксата за паркиране и за живущи и от провинцията и който плаща повече да може да паркира.

1

Анонимен

преди 8 години

С новия послушко, който си избраха и подопечните му става съвсем ясно защо ВАС е постановил това решение. Някой да се е надявал на нещо различно?