9

Anna Maria

преди 8 години

той обясни,че ОСТАВА ДА СЕ ПЪНЕ,ДА ИМИТИРА РАБОТА! Повръща ми се от НЕКАДЪРНИЦИ И НАГАЖДАЧИ МИНИСТРИ,НАЗНАЧЕНИ И ТОЛЕРИРАНИ ОТ БОЙКО!

8

Баба Меца

преди 8 години

Много важно! Министеро на правосъдието, юрист без никакъв стаж, бил харесал Конституцията!?!? Абе тая Конституция се пише от цял колектив от капацитети по конституционно право, а бил харесал един некомпетентен юрист! Е нема що! Представям си какво ще измъти непеошката тайфа около тоя храненик на разни задокеански фондации. Поне като се прави такова нещо, каквото е промяна на основния закон, не е ли редно да се публикува, та да видим какво се магери и дали ще го "хареса" и "суверена"?

7

Невъзможно в Б-я

преди 8 години

Съобщение БТА:Леви жени кметове на Мадрид и Барселона- Бившата съдийка Мануела Кармена и активистката срещу принудителните изгонвания на хора от жилищата им Ада Колау от редиците на протестното движение Indignados ("Възмутените") положиха клетви като кметове на двата най-големи града в Испания, съобщава БНР. Колау е първата жена-кмет на каталонската столица, а победата на 71-годишната Кармена, подкрепена от "Подемос", сложи край на 24 год. управление на дясноцентристката Народна партия в Мадрид

6

Мижи, да те лажем

преди 8 години

Мижи да те лажем! Имитация на рИформа, за да овъртолят "Кой" със "Свой", да настанят свои хора и да продължат да смучат безнаказано на гърба на народа, под благосклонния поглед на брюкселските бюрократи с банкерски заплати, за които е важно раята в България да кротува, да не би да поиска повече права и доходи като "Възмутените" и Подемос в Испания и подобни социални партии в Италия, Португалия и др, където постоянно протестират против ограбването на труда и богатствата им. Но в Б-я народът спи.

5

vesko02

преди 8 години

А дано да е била виновна Конституцията,ще видим след ремонта всичко как ще тръгне по мед и масло,истината е че у нас толкова много е откраднатото че без бой никой няма да отстъпи нищо

4

Анонимен

преди 8 години

(НЯМА) ПОРАЖЕНИЕ,ИМА САМО НАДУПВАНЕ НА ДПС ОТ СТРАНА НА ГЕРБАВИТЕ МУТРИ И СОРОСОИДТНИТЕ ТРИПОЛОВИ СМЕШНИЦИ ОТ Ръ Бъ В КОМПЛЕКТ С ПАРИЧНИЯ ФОНД.НИЩО НОВО КЕРВАНА СИ ВЪРВИ И ДПС ПАК ГИ ИЗКЛАТИ.

3

ИСТИНАТА

преди 8 години

Делян Пеевски също подписа проекта за промени в Конституция.Къде са сега "умните" и "красивите" протестиращи ? :)

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Конституцията на ДПС. Факт !

1

Анонимен

преди 8 години

Ами къде ще ходи. Ще харесва, каквото му каже Борисов. И хоро даже ще играе. Нищо че е дебел и грозен. Ще подскача като сърничка.