25

Анонимен

преди 8 години

Който не вярва,да не играе.... Аз спечелих 661 000лв през 2006-та 6-ца от 6/42 ,беше неделя и в сряда вече си бях взел парите,при това на куп

24

Анонимен

преди 8 години

Всеки знае че умрялото тото е нагласено не знам само защо толкова хора го играят

23

Анонимен

преди 8 години

До Ирена КръстеваА тооой ееее,неговото име ееееее:-ИИИИИИИРРРРРЕННААААА КРЪЪЪЪЪСТЕВАААААААА!!!

22

Ирена Кръстева

преди 8 години

Алоо, лузърчета, като не вярвате в печалбата от тотото, ходете и работете за 400 лева - доволни ще останете ...След представяне на печелившия талон човека ще бъде обявен !

21

ловът на чичко-парич

преди 8 години

Ако има такъв късметлия тризначките,ще го издирят,от тази сутрин са като ловни хрътки.

20

щирлиц

преди 8 години

Чичо Кире от Грамада е,сега ке му ги прилапат демоните....

19

Анонимен

преди 8 години

вие наистина ли сте толкова ***, че си мислите, че тия пари от тото или лотария ги печели някой? Дават някой лев на тия , които ги снимат по рекламите по телевизията, че уж са спечелили и парите си се трупат и облагодетелстват цялата им система и портмонетата на работещите в нея. Пари се печелят с работа, не с билетчета.

18

Анонимен

преди 8 години

ЩО БЕ ? ШЕФА НА ТОТОТО ОТ БЛАГОЕВГРАД ЛИ Е ? ЧЕ СА НАПИСАЛИ ЧЕ КЪСМЕТЛИЯТА СПЕЧЕЛИЛ ДЖАКПОТА БИЛ ОТ БЛАГОЕВГРАД.

17

Е ТА НАЛИ УЖ!?

преди 8 години

ПО НОВИТЕ ПРАВИЛА НА ИЗМАМТОТО ЩЯХА ДА ОБЯВЯВАТ КОЙ Е ПЕЧЕЛИВШИЯ? ТО НАЛИ И БЕЗ ТВА ЩЕ МУ ПЛАЩАТ ТИЯ 7млн. ПОНЕ 15 ГОДИНИ (КОГАТО НЯМА ДА СТРУВАТ И 2 млн.)ИНАЧЕ ПАК СИ ОСТАВА СТАРАТА СХЕМА НА ШОПАРОВАТА МАЙКА...

16

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, никой от Благоевград не е спечелил, просто там е пуснат фиша, за да не стане че винаги софианци печелят. Подставено лице и печалбата отива по предназначение. Нали няма наивни балами да си мислят, че толкова пара случаен човек може да спечели? За справка Иренчето Кръстева, шеф на тотот и вече милиардер. грух-грух!

15

Анонимен

преди 8 години

направете го като в америка 60% за държавата и да видим дали все така незнай хора ще продължават да печелят с независимата система с въздух и по тежки топчета от стандарата

14

info.

преди 8 години

За какъв джакпот че нещо не разбрах!?!?Единствените печалби които се дават са 3ка 4ка или евентуално 5ца.Това е и причината тези печалби да не се дават във 2ро теглене.Така нареченият джакпот или каквото е!? - отива в партийната каса на власта.Затова не играйте НИКОГА ТОТО.Всички тотомилионери са един фалш за опровергаване на по-горното

13

Анонимен

преди 8 години

Спечели Викито,новинарката,сега,ще може да си купи 10тона черни сенки.

12

Анонимен

преди 8 години

ИГРАТА 6 ОТ 47 Е ПУСКАНЕ НА АНИМАЦИОНЕН КЛИП ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И НЕ Е РЕАЛНО ТЕГЛЕНЕ КАТО ПРИ 6 ОТ 49 КЪДЕТО НАИСТИНА ИМА СФЕРА И ТОПКИ!!!ТОВА И МАЛКИТЕ ДЕЦА ГО РАЗБРАХА ВЕЧЕ!!!!!!!ШЕФА ТАМ Е ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!

11

Анонимен

преди 8 години

СТАНА НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ ШЕФА НА ТОТОТО МОЖЕ ДА ОБЯВИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, ЧЕ Е СПЕЧЕЛЕН ДЖАКПОТА ЧРЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНО МАНИПУЛИРАНЕ НА СИСТЕМАТА КАКТО ГО СТОРИХА МЛАДЕЖИТЕ ТОТО МИЛИОНЕРИ ДЕТО ГИ СЪДЯТ СЕГА ЩОТО СА ГЛУПАВИ, ЧЕ СИ ПРИЗНАХА!

10

Анонимен

преди 8 години

КОЙ СПЕЧЕЛИ КОЙ СПЕЧЕЛИ!!!!!ШЕФА НА ТОТОТО СПЕЧЕЛИ КАК КОЙ !!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Докога ще ни правят на баламурници???Защо когато системата не беше компютризирана имаше-в един от случаите 11 печеливши,а в много други случаи по няколко,а сега щом се натрупа джакпотът и хоп един някъде си спечелил и то винаги само с един фиш.Тия от тотото са големи ***,как не измислиха по-оригинален начин да ни баламосват.Между дргото ,някой задава ли си въпроса как бившата шефка на тотото Ирена Кръстева сега медиен магнат и майка на "КОЙ" стана милионерка.Продължавайте да пускате фишове.

8

e не знаете ли кой

преди 8 години

на оная дебелата, дебелия и син ги е прибрал, как КОЙ!?!

7

Професор

преди 8 години

КОЙ? спечели от тотото. Ами как КОЙ? ТОЙ.

6

Анонимен

преди 8 години

Аз милионер от тотото не познавам, нито съм чувал за конкретен човек. Това са измислици.