6

Анонимен

преди 8 години

вие пък - 500 метра. Те Лозенец го превърнаха в Окопи, дупка, до дупка, и още не могат да се оправят всякакви срокове изтърваха.А за завода за *** да не говорим - още през юни трябаваше да е готов......

5

Анонимен

преди 8 години

Какво ремантираха миналата година - Цариградско . Каков ремонтираха по Миналата - Цариградско. Какво ще ремонтират тази -царигардско. каков ще ремонтират другата година - познахте! Цариградско!

4

Анонимен

преди 8 години

Когото и да утепаш в софийска община няма да е грешка. Най-първи трябва да са онзи гнус Диков и Картофената кралица. Толкова бавни и лошо организирани ремонти, толкова некачествено!!! В други държави нещата се движат бързо и качествено. А колко ще откраднат само те си знаят. И какво прави прокуратура и съд? Нищо!! Значи и те взимат от далаверата. Друг отговор няма.

3

copy-paste

преди 8 години

Тази статия не е ли презряла вече???За какъв 16ти Юли става дума? Днес е 24!

2

Анонимен

преди 8 години

Той отдавна е пуснат тунела под Цариградско. Имам предвид този на алея Яворор, защото от тази статия не става ясно какъв е този тунел, който свързва телевизионната кула и с какво точно я свързва.

1

потърпевш

преди 8 години

'На 16 юли пък трябва да е готов тунелът, който минава под "Цариградско шосе" и свързва Телевизионната кула.'- крайните срокове се спазват.Да ви е известно,че днес е 24ти Юли, апък до края на Юли им 7 дни, ремонтът по Малинов тепърва започва в платното посока Младост.А дано...ама надали!