92

Анонимен

преди 8 години

Само Атака може да ги измете всичките, друга алтернатива май няма.

91

анонимен

преди 8 години

Ами то накрая излезе, че както и да го мислят всички, за каквито и да било промени на Конституцията или друго нещо, накрая става както г-н Бойко Борисов каже. Това е - никой няма думата за нищо. Е, може някой и друг лек съвет, но по-добре - не.:-(

90

Анонимен

преди 8 години

Drugara boiko Pak uspa da gi Islaje dps To a radan vse golam go dava ama mek i otdtspva saschto li taka pravi jalko sa bG na naroda mu e vse taja

89

Николов

преди 8 години

До AZ22: Може и да стане ,ако далаверата с омбудсмана се осъществи ! Само че ,седесаро-реформаторския пратеник ,Раданчо , и за *** не става !

88

Николов

преди 8 години

До Анонимен : Питайте седесаро-герберите ! Ако не ви е ясно кои са седесарите ,пояснявам-реформаторите на Иван Костов !

87

ДАНЕВ

преди 8 години

До Анонимен : АБЕ ,ПРОСТИ СЕДЕСАРСКИ ТИКВИ ,НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ПОСТОЯННО /ОТ 1989 Г. НАСАМ/ ,ДА ГОНИТЕ "КОМУНИЗМА " ? КАК ЕДНО ХУБАВО НОВО НАЧЕНАНИЕ НЕ ИЗМИСЛИХТЕ ,ОСВЕН ЛИКВИДАЦИЯ,РАЗСИПИЯ И ДР. ! ИМЕНАТА СИ СМЕНЯХТЕ ДЕСЕТКИ ПЪТИ ,СЕГА СТЕ С ГРЪМКОТО ИМЕ РЕФОРМАТОРИ ,НО ТИКВАТА СИ Е ТИКВА -ПРАЗНА ,ДАЖЕ И БЕЗ СЕМКИ !

86

Анонимен

преди 8 години

РАЗБРАХА СЕ!!!Четете ли българи,както се разбират и за всичко друго/заплати,постове,нови коли,ел.енергия,данъци и такси ...../!!!!

85

Georgieva

преди 8 години

ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ !КРАДЦИ И ДЕФОРМАТОРИ СЕ РАЗБРАХА !ОСТАНАЛОТО Е МЪЛЧАНИЕ!...

84

Анонимен

преди 8 години

До AZ22Да ти е чистата промяна на конституцията с подписа на Пеевски. Да ти честит брак по сметка между мафията ДПС и РБ.

83

Анонимен

преди 8 години

До AZ22Ако не си сляп,ще видиш,че *** са в управлението и газта дето я пикаят се излива на твоята глава.

82

турчин

преди 8 години

Въпроса е че се разбрали и никой на никого няма да търси отговорност, губещия е пак българския народ.

81

AZ22

преди 8 години

Бойко : Президент! Радан : Министър-председател! *** пикаят газ!

80

тъп народ

преди 8 години

БОКО е убиеца на енергийни проекти в България

79

ДрагиГласоподаватели

преди 8 години

Олигарсите ви благодарят,че гласувахте отново за тях без да разсъждавате.Сега те ще внесат дългоочакваните конституционни промени,угодни за тях разбира се.(Коментар от автора:Абе,ей,***,още ли си мислите,че ГЕРБ,РБ,БСП и ДПС се различават с нещо,различно от абревиатура?Спрете да гласувате с партийните си книжки и спрете да бъдете слепи идолопоклонници.)

78

Анонимен

преди 8 години

До до 82 Колкото и да не ти се иска с в грешка.Бостан е ГЕРБ+ДПС+ РБ .А сега честита ти поправка на конституцията с подписа на ПЕЕВСКИ.

77

Анонимен

преди 8 години

това ,че са си стиснали ръцете с ДПС и въобще че такава партия съществува в България означава че ние никога не сме се освобождавали от турското робство и сега сме под него но формулирано по друг начин-демократичен начин НИЕ СМЕ ПОД ДЕМОКРАТИЧНО ТУРСКО РОБСТВО И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ С РОБСКА ПСИХИКА

76

смущаващо

преди 8 години

Партиите са автономни субекти,водени от волята на избирателите си(уж),така функционира демокрацията.В този ред на мисли,не мога да се сърдя на никой,дори да не споделя моето мнение.Само,че там измежду всичките изброени субекти ,се мъдри едно недоразумение:БДЦ,техните избиратели(слава богу не съм),в никой случай не са ги пратили да прокарват тези политики,само,че Тикваря има навика във всеки парламент да завзема насилствено,някоя парламентарна група и да си гарантира безобразията.

75

Край

преди 8 години

Кой се разбраха - тези дето обраха народа си чрез КТБ и му отмъкнаха 4.5 лрд. лева ли. Ще се разберат естевствено - важното е нищо да не се променя.

74

Анонимен

преди 8 години

Реформата приключи..., преди да е започнала! Жалко, имах някакви очаквания от РБ, ама вече нямам...! Много жалко!

73

Анонимен

преди 8 години

И ко сега? Реформаторите са за промените на Конституцията, предложена от #КОЙ? а пък комунистите от БСП са против? Нещо се объркАх... Ще викаме ли #КОЙ? #ОСТАВКА!