14

Венелин

преди 8 години

Българският фуДбол си е добре.Футбола като спорт от години не се практикува в България.

13

Мхм...

преди 8 години

БГ футболът е в криза от 20-ина години!Откакто разни зле облечени "бизнесмени" започнаха да се занимават с родния спорт!И ще продължава да е в криза,докато на футболистите(90% от които са на ниво "аматьор"),им се плащат петцифрени месечни възнаграждения,за да могат вечер да ги харчат по чалготеките и да купуват миниатюрни кученца на гаджетата си.Защото на днешно време,какво е един футболист без модерна прическа,*** с перхидролени екстеншъни и БМВ последен модел?

12

Няма криза

преди 8 години

Родния футбол е в криза е все едно да кажеш, че мъртвеца е болен.

11

Анонимен

преди 8 години

Поне в тия отбори са само чужденци вече - не може да се каже, че българите са некадърни.Или ?

10

Анонимен

преди 8 години

от 13 до модератораКато ще ми режеш думи, слагай поне по едно многоточие да се знае, че е имало думичка там. Иначе се получава безсмислица.

9

Тинев

преди 8 години

Благодарим на Борислав Михайлов и гелосания, че сриват бг футбола. Предлагам таксата за Диема Спорт да стане 50 лв, така ще се популязира родния български футбол по-добре сред децата. Кьораво и сакато ще хукне да се абонира за платената диeма за да гледа как българските отбори капят като гнили круши от Европа. И дядо от село ще даде пенсийката си за ПЛАТЕНАТА Диема да гледа повторение след повторение на скучния РИТНИ ТОПКА български спорт.

8

Анонимен

преди 8 години

17% от читателите са абсолютно неадекватни. Ще ми е интересно да чуя аргументите им, защото само би милисл, че имаме силно първенство, при положение че всичките ни участници в Европа отпадат още в първия възможен кръг от абсолютни анонимници. Трябва да си непоправим оптимист без покритие, за да гласуваш така.

7

Анонимен

преди 8 години

*** той умрял, ***!

6

Анонимен

преди 8 години

Хората отговорили с Не са зевзеци. Въпроса ви е абсолютно безсмислен.

5

Анонимен

преди 8 години

До инж Ахмед ДоганТова е отчаян вопъл на отчаян фен на едно невзрачно отборче, след катастрофалното отпадане с 1:5 от друго едно невзрачно отборче.

4

Анонимен

преди 8 години

Не

3

инж Ахмед Доган

преди 8 години

Успех на Лескиту срещу Черно Море за купатамуахаххахахахах

2

Анонимен

преди 8 години

много късно го вадите бе, пичове!

1

555

преди 8 години

До като БГ футбола се управлява от Боби Михайлов и Лечков - няма да излязат нови Стоичков и Бербатов!! Можете да се обзаложите!!