49

Наблюдател

преди 8 години

До АнонименЗащо трябва да си подаваш оставката,постъпваш като слабак,не искаш ли да се бориш и да промениш това,което смяташ за несправедливо.Много е лесно да избягаш и да търсиш друга работа,остани и се бори,за да се променят нещата към по-добро.

48

Анонимен

преди 8 години

Полицаи в България е имало преди 1944г.От тогава насам има МИЛИЦИОНЕРИ, на времето първите са били разни бандюги и преследвани от закона, кариеристи, некадърници и мързеливци.Днес милиционерите са техните наследници.Полицай е професия уважавана по цял свят, но милиционерите -НЕ!

47

до 67

преди 8 години

А на тебе какви полицай ти се искат ? Не си ли спомняш клипчето, което се въртеше в интернет как един студент направи младия полицай за смях 30 и няколко годишен дроб не можа да се затича даже

46

Анонимен

преди 8 години

Г- Попов вижте по долу коментарите , вижте и рейтинга на българската полиция или направете ново социологическо проучване и се застрамете!Голяма част от полицаите като те спрат се правят на богове / даже зверове/, ниска култура, никаква вежливост, компетентност около 0 , човештина да не говорим. Отделно корупционни практики, лош външен вид, работа като бостанджии, доматаджии, лозари , охранители и пр. И тези хора имат претенции? Срамно е! и никой няма да ги подкрепи от тези които им искарва

45

лично мнение

преди 8 години

При постъпването си всеки го е правил доброволно (по свое желание) и е подписал трудов договор, а не брачен съюз (доживот). Има множество обикновенни хора в частния сектор, на който правата не се защитават адекватно. В добавка на това служителите на МВР (тези на терен) не са особено в правото си да искат, тъй като те не дават дължимото на обществото, а само взимат ли взимат. След пълното справяне с корупцията в МВР тогава аз лично бих ги подкрепил, но към момента не заслужават подкрепата на общ

44

Анонимен

преди 8 години

маса корумпирани *** по над 110 кг. хрантутници и престъпници с униформи.

43

Анонимен

преди 8 години

До бла блаточно това което си написал е -бла,бла,бла ,бла -физически тестове ...това да не ти е спортно училище бе -прищяло му се полицаи атлети ..човек с годините се променя -на 50-55 години да не мислиш че някой от тях ще хукне да ти гони престъпник ..за някои пенсионната реформа сигурно прилича , като игра на гоненица .

42

tyu

преди 8 години

"никак не е лесно да си доволен или поне да се примириш с факта, че си принуден да купуваш със собствени средства нещо". Какво повече може да се каже за милиционерчетата - откривено си изливат мъката

41

Анонимен

преди 8 години

Бе и на нас ни писна от псевдополицаи, ама държавата ни скубе парите и си отглежда 150-килограмови търтеи! Кога да излизаме на контрапротест?

40

бла бла

преди 8 години

Да не говорим, че тия едно 50 % от тях срамят думата ПОЛИЦАЙ ! Торба с ***, 110 килограмова, която не си вижда оная работа без огледало... униформата му седи като на дете идиотче. Какъв полицай е това ?! Вдига кръвно като се наведе да си върже кубинките. За всички полицай трябва на 6 месеца да има физически тестове.

39

35 000 стигат!!!

преди 8 години

на тъпите милицаи като им е писнало да напуснат..и без това 70 000 хрантутника са прекалено много

38

sante_dog

преди 8 години

Пуснете им един бял автобус да им мине през протеста и армията да ги разгони с палки и гумени патрони. Нали така се прави като има протести?

37

Анонимен

преди 8 години

Тука пишат един или два трола -писанията им не се отличават с разнообразие и всичките започват с " а полицаите като биха хората" -хахаха на такива *** и боя им е малко .

36

Анонимен

преди 8 години

Ако полицията служеше на народа,той щеше да я подкрепя във всяко нейно начинание.От"Народната любов",която струи от коментарите е показателно чий интереси отстоява и кои са ортаците и.А в Европа не е така.Там полицаят е приятел и защитник на човека.

35

Анонимен

преди 8 години

До един момент гладен и беден народ лесно се управлява, след тази граница става непредсказуем.БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО!!

34

Анонимен

преди 8 години

И на нас ни писна от псевдополицай, ама кой ни пита.

33

Анонимен

преди 8 години

Ей гнусни ушеви.. ще работите като нас до 65 години, та чак ушите ще ви пукат...

32

бла бла

преди 8 години

И на нас ни писна от псевдо полицай

31

Анонимен

преди 8 години

Пътувам вчера за работа с трамвая и на спирка Триъгалника 5 контрольора с 2 *** полицай !Полицаите се бяха подпрели на колата а контрольорите проверяваха слизащите от трамвая после и в трамвая и ако някои нямаше билет полицаите го арестуват веднъж видях как арестуваха един пенсионер .знаете ли кога ще уважавам такива които арестуват за едно левче а за кражба от жилището или колата ти казват до 2 минимални заплати не е пресдтъпление.

30

Ченге

преди 8 години

Сегашните комисари бивши полковници пенсионери взимат пенсии таван въпреки ,че един ден труд нямат един лев осигуровка не са внесли.Предложете намаляне на пенсиите на тази *** и дайте спестеното за увеличаване заплатите на патрулните полицаи .Няма стимул един средняк да взима 1000 лв таван а полицай патрулен да е с под 2000 лв заплата.