54

ognyanz

преди 8 години

Пишман-реформаторите са солта на земята. Преди тях не е имало нищо и без тях нищо не може да се случи. Който не подкрепя това, което те предлагат, е против демокрацията и е слуга на Путин.С тези прости лозунги пишман-демократите събират около себе си наивници и платени ***, като тези, които сега предлагат локуми пред Народното събрание.

53

Кой не го знае

преди 8 години

Та в Добрич всички знаят, че Радан е зет на един от най-влиятелните партийни функционери на БКП в гр. Толбухин / сега Добрич /.И какво от това? Че то всички партийни лидери сега, бяха ВЪРЛИ, ЗАКЛЕТИ КОМУНИСТИ до преди 10. Ноември 1989 г.Но сега са демократи и бизнесмени.Без коментар.

52

Анонимен

преди 8 години

Този има подкрепата на американците, което означава че Боко е пътник. Най вероятно Боко ще се кандидатира за президент ще изкара 4-5 години, а ние ще се срамуваме от него както сега ни е срам от БСП и ДПС.

51

Тинев

преди 8 години

Не човек, а желязо ............НЕЕЕЕЕ комунист, промълвилП.П.Тъй се държат КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ зетьове. Кьораво......ИЗВИНЕТЕ......кораво!

50

Анонимен

преди 8 години

Писна ми вече иот тази мутра-мутант-комунист!!!

49

do 43

преди 8 години

Vav Belikobritania niama konstituciq

48

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е това недоразумение наречено държава да се закрие и всеки да си търси късмета ,където намери....

47

Анонимен

преди 8 години

"Порошенко казва това, което западните политици искат да чуят и по някаква причина те му вярват, но не разбират колко невъзможна е деолигархизацията в нашата система.Това важи с пълна сила и за Бойко Борисовото управление!!!Само лъжи, имитация на реформи и богатеене от приближените МУ!!!Както Украйна се е подложила на САЩ, така и Борисов е заложил България на САЩ и защитава техните интереси!

46

Анонимен

преди 8 години

Краткият мандат на този Парламент мина. Реформи > само мохабет. РъБанките да 'фърлят пешкира и да си ходат. АМА > ходат в Банки да се мазнят ...... четки да правят, сокчета и портакали да носат, скоро и магнолиите ще поливат и мач ще ритат > пак в Банки .... че повече Парламент > Йок. - Малкият Мук > до вчера договаряше > коалиция РЕФОР'МЕСТАН - ко ньйе !!?

45

Анонимен

преди 8 години

Ако някой досега не е разбрал, що за комунистическо хвъркато е Бочко Филията, надявам се вече да е наясно. Браво на РБ, но блокът е изправен срещу стена от комунистически антибългарски партии (вкл. и ГЕРБ) и няма много място за маневриране. Според мен, ако не се промени Конституцията, по-добре нищо да не се променя, защото дори и с първоначалният проект, който се подкрепя от РБ, нямаше да има радикални промени в съдебната система (все пак това беше вариант, за който би могло да се каже, че беше единствено приемливият като се има предвид съотношението на силите в НС).

44

Анонимен

преди 8 години

Боце приключи.. Политическият вариант на Лудогорец.

43

Анонимен

преди 8 години

Имитация на съдебна реформа.Не искам РБ да участва в тази мутро-милиционерска чорба.

42

ПРИСТАНАЛА

преди 8 години

Мома Бойка хубава,хубава още гиздава,на Местан ага пристана, бяла ханъма да стане.Свекърът Доган ефенди в сарая на вратня си я посрещна и щедро от сърце я дари с до два ми наниз пендари и торба златни жълтици. На двамата млади и влюбени с радост още им даде, ниви големи хубави БОСТАН да си направят тикви и кратуни да сеят на Раданчо Кънев и реформатори от богатата реколтата да подарят за съдебната рИформа още с баклава и шербет да си подсладят!!!

41

Анонимен

преди 8 години

На боце , пак другите са му виновни , добре нали е премиер , той на знае ли какво се случва в държавата или може само да реже лентички?

40

Анонимен

преди 8 години

В Англия не са си променяли конституцията от 1600-ната година, но това не им пречи изобщо като ги гледам.

39

Тихомир Томов

преди 8 години

До непукист Не само тук . Да погледнат в ЕС където повечето комисари са също "бивши " комунисти , социалисти и агенти . Ако се върнем много назад в историята може да се окаже , че и Христос е бил агент на еврейското лоби в Римската империя !

38

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТо хидро-инДжИнера с какви пари е платил?Те от СИРИЗА и те "честни"комунисти.Ама нали знаеш,че Българина ПЛАЩА, ПЪК Турчина прави атенатите,защото го мързи да работи!!!

37

tonko

преди 8 години

Gospodin Borisov, stiga ste im upravqli bakiite na tezi deformatori - iznudva4i. Samo spekulirat s umreliya ES.

36

пенсионер

преди 8 години

До коментара на Атакист 27,мили съфорумник напълно си прав с предложението заЛустрация но тези които трябва да бъдат лустрирани са във власта и никога не щесе звърши.Ако си спомняш навремето на управлението на СДС много от тях настояваха за лустрация но сега с ГЕРБ и пеят друга песен един от тях бе МЕто Андреев ,другите се покриха като им дадоха топли кресла.

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен39На хидро инженера плати Австрийската компания която прави Цанков камък. Хем нищо не знаете ама е важно да се изплютите.