4

дфасасдас

преди 8 години

До АнонименМного си *** Саше. Никой няма да мие бутилките, те отиват директно за рециклиране. Айде мислете малко ве, не е много трудно. В Германия тази система е от години, да плащаш малко повече в началото, но после не си хвърляш бутилките, а си ги събираш в торбичка, и после като идеш до "Лъдълъ" ги пускаш в една машинка и О, чудо, тя ти дава бележка и си вземаш парите на касата кеш или ти ги приспадат от сметката. Та кое е толкова сложно в цялата тази работа?

3

Дребни душици

преди 8 години

Стига бакалски сметки - длъжни сме да въведен депозитна система ако изобщо имаме някакво самосъзнание като хора! Гади ми се от всичкия ***, с който консуматорското ни общество зарива планетата! Аз лично бойкотирам всякакви храни и напитки, които са прекомерно опаковани - например сирене в пластмасова кутия. WTF?! На кого е нужно това?! Доставка на храна вкъщи?! С всички опаковки за еднократна употреба и допълнително замърсяване на въздуха от автом само и само да си напълня тумбака... Отврат!

2

Анонимен

преди 8 години

Кой плаща писаниците на такива скопени мозъци,"гнили ябълки" и околопътни калинки? Не е ли ясно,че от Освобождението до днес- с изключение на периода 1947-1954- властта у нас е окупирана от българския филиал на интернационална троцкистка организирана престъпна група,ръководена от световно известна царска фамилия-*** и комарджи- и обслужващите ги незаконни,но кръвни наследници-уж партизани,ген.парт.секретари и генерали от армията на българскитге рекетьори и наркотрафиканти ?

1

Джедай Мастър

преди 8 години

Автор - Екип на Инвестор, пък после: "Тогава моя скромност и покойният Илко Ескенази...". Освен това, хора, които се наричат "моя скромност" или се изразяват с клишета като "по мое скромно мнение" са префърцунени комплексари, които точно обратното, считат себе си за изключителни интелектуалци и общественици, каквито не са. Джоукъри.