6

Festo

преди 8 години

В парламента е пълно със *** и ***. С енергртиката се занимават: един зарзаватчия от Аскьово, друг от Москочски унивеситЪ, трети от етническа партия... да ви е....@ всинца ви. освен данъци, друго не мойте измисли. Пука ви за народеца, този дето ви хрантутят.

5

Анонимен

преди 8 години

Как става това- произвеждаш си електричеството, Ако когато имаш в повече продаваш на желаещи съседи или на енергото, а когато нямаш достатъчно за битовите нужди автоматично се включваш в мрежата на енергото. Много се пести но законите в израел работят за целия народ, а в българия законите работят за мафията.

4

1212

преди 8 години

Ако зелената енергия беше зелена за всички щеше да е добре.Например израелската държава от години насърчава народа си да инвистира в най висока технология маесималното използване на соларна енергия еато смятат че в слънцето е бъдещето на осветлението на планетата. Има закон който позволява на всеки дом със свой покрив да монтира соларна системапанели генератори за производство на електричество. Те имат право да продават на съседи по предварително регламентирани цени. Остатъка го купува енергот

3

Анонимен

преди 8 години

Зелената енергия е най-голямата далавера за определени хора, от там идват всичките проблеми.

2

Анонимен

преди 8 години

Какво са измислили ще си проличи зимата а иначе и днес в дупката НЕК потънаха 3 милиона!

1

Анонимен

преди 8 години

Енергийния монопол и мафията работят с държавни ръкавици. Става въпрос за България.