9

Анонимен

преди 8 години

ko?,ako си готов да не ядеш бобови ,само за да не ти донесът псих.дискомфорт,не си прав,или си много млад,срамежлив..Германците си *** на воля,без да се притесняват.А комбинацията от к, пърдиш като кон е боб на фурна с ориз (бамбал ако знаеш какво е),суров кромид лук 1-2 глави,(ям ги като ябълка) и кисело зеле .Никога не съм имал проблем ако съм ял само фасул.Е фасула аз си го произвеждам,лесно увира,подбирам си сортове и т.н

8

Анонимен

преди 8 години

Тези съвети за здравословно хране са за кифлите

7

Ko?

преди 8 години

ддт, изобщо не е много вярно това, което си написал.Има си храни, които са по-трудни за смилане от човешкият организъм. Ако газовете и да не са реално здравословен проблем, който да застрашава здравето, то те не са приатни, когато са в големи количества и носят доста дискомфорт, чисто физически и психологически, особено на публично място. Относно "комбинацията" от храни би ли разяснил, какво имаш предвид, защото на толкова алабализми съм се наслушал за комбиниране/разделяне, интересно ми е.

6

ddt

преди 8 години

как може да смятате предизвикването на газове за проблем?ТРудна еза смилане ако се яде в неправилна комбинация с други храни.

5

Анонимен

преди 8 години

Ко?Напълно подкрепям казаното от теб. Освен това никъде не прочетох за гмо, а не знам остана ли изобщо някакъв читав плод или зеленчук освен в домашните стопанства.

4

Ко?

преди 8 години

И накрая, относно ябълката, за която така и не става дума, е подзаглавие на статията, да, кората е ценна, голяма част от полезните вещества са в нея, но и почти всички химикали, с които обработват здраво ябълките са в нея. Така че, в общия случай, освен ако не берете ябълките от домашното си дърво, белете ги, просто яжте повече и по-разнообразни пресни плодове, поне 2 пъти на ден.

3

Ко?

преди 8 години

3. Боб. Да, може би единственият що годе полезен съвет в тази статия, но с едно наум, много хора имат трудна поносимост към бобовите растения, предизвикват им газове и храносмилателни проблеми, това е трудна за смилане храна. Полезна е, добри растителни протеини, фибри. И все пак, едно доста по-добро попадение от боба, в тази насока е лещата (например).

2

Ко?

преди 8 години

2. Сушени плодове. Най-лошият избор за консумация на плодове. Много висок гликемичен индекс, което е излишен пик на инсулин в тялото на човека (дори и на здрав човек). Няма никакъв смисъл да се консумира сушен плод, ако човек има достъп до плодове и зеленчуци в пресен вид.

1

Ko?

преди 8 години

Толкова много лоши съвети в толкоа малка статия...1. Фъстъчено масло. Кой яде тоя ***? Защо някой би се тъпкал с този мазноч, като се има предвид, че човешкото тяло има нужда от много малко мазнини, и то най-вече мастни киселини, които ги има в рибата, орехите, лененото масло, зехтина.