9

кк

преди 8 години

гърците стачкуват и се борят за всеки цент,българите не стачкуват и не се борят за нищо...и в гърция се работи здраво,особенно през летния сезон който е 6 месеца,от сутрин до вечер,нищо че има легенди за мързеливия грък,така се правчт пари

8

Анонимен

преди 8 години

"заемите да се инвестират в икономоката" . В коя икономика бе другарю Петков?. В тази ли която унищожихте за 25 години. " Мълчи народът, глухо и тъжно звънтят окови".

7

Анонимен

преди 8 години

Явно вече е време да престанем да четем нашата преса и сайтове и да гледаме телевизия. Имам чувството, че отвсякъде са примъкнали пълни невежи да коментират с много умен вид неща, от които и хал хабер си нямат. А световната бъркотия върви с пълна сила, всичко се разпада, всеки тегли парчето от баница към себе си, някои играят сиртаки, а нашего брата, както винаги си остава отстрани и освен остатъците от пиршеството НИЩО друго няма да намаже. Това е от акъла ни! Откъде се пръкнахме такива ***?

6

Анонимен

преди 8 години

Мислели гърците,че са открили Демокрация ,то се оказало Тарикатизация!

5

иван

преди 8 години

Това не е приказка на професионалисти , а на политици. Най-лесното е да критикуваш, да лъжеш и да разваляш вече построеното.

4

Анонимен

преди 8 години

петков кръстьо от га стана икономист?

3

Анонимен

преди 8 години

Гарантирамe за поредния гръцки заем, за да може за благодарност гърците да ни викат

2

Анонимен

преди 8 години

"Икономисти: Кризата в Гърция ще се отрази и на нас"...............Па как няма да се отрази като вече сме гаранти по гръцкия заем, който ще бъде върнат точно НИКОГА

1

Анонимен

преди 8 години

TOZI *** OSHTE LI E GIV.