14

ognyanz

преди 8 години

До 20: При нас практиката показва, че по-високия стандарт не води до по-малко кражби, а точно обратното.Най-много крадат тези, които имат най-големи доходи. Делян Пеевски и Цветан Василев са жив пример за това.

13

ognyanz

преди 8 години

До 17: По принцип, може да се краде на много места, включително и в министерствата, но там контрола е финансов. В сградата на министерствата няма да се намерят цистерни с нафта или вагони със скраб. Там се краде с писалките и там жандармерията няма да помогне. Има си сметна палата и други органи за финансов контрол. Да се слагат полицаи вместо тях определено не е добра идея .

12

рицар на плаща и кин

преди 8 години

А ние от ДС докога ще чакаме да ни върнат? Айде де какво се туткате?!

11

Анонимен

преди 8 години

Орешарски разпусна транспортна полиция да да може свободно да краде.

10

Анонимен

преди 8 години

Това за 2052 лева не е така. В тази сметка не са вкрючени отчисленията за амортизация на машината и ангажимента на наземния персонал.

9

vesko02

преди 8 години

Дали ще някога ще имаме министър с фамилия"Американски"

8

ognyanz

преди 8 години

Полицейски контрол за кражбите в БДЖ трябва да има, защото там се краде здраво. Дали това ще го прави поделение от жандармерията, или някакво друго, е въпрос на организация. Това, да се използва поделение от жандармерията може и да не е било лоша идея.

7

Анонимен

преди 8 години

Тоя се изцепи много яко...още полицаи!!!И то както сме я подкарали-всеки министър със собствена полиция!!!

6

Анонимен

преди 8 години

До ОТНОСНОне бе над 150 000 са полицаите -дори са повече от бръмбарите в нечия глава !!!!!

5

Калоян

преди 8 години

И народа иска оставка на Борисов и влизането му в затвора заедно с Цветанов, но нещо само се отлага

4

Анонимен

преди 8 години

До ОТНОСНОНикой не иска нови полицаи бе -Транспортна полиция имаше до преди 2 години ,когато Йовчев я разсипа и състава бе пренасочен към жандармерията -то и сега има секор към жандармерията която да се занимава само с реда в жп. транспорта -но за разлика от преди няма разследващи функции ,и всички кражби се прехвърлят по районните ,а на тях само те им липсват и без това си имат достатъчно работа !Като не си в час -не си давай некомпетентното мнение !п.п.65000 полицаи има само в твоята глава !

3

гесеем

преди 8 години

Цитираната сума- 2052 лв - е за горивото без акциз и без ДДС, нали г-н министър?Разходът на хеликоптера е 0,720 т/час. За 3 полетни часа(отиване и връщане) - 2,1 т.Сметката е вярна, нали? А за екипажа остава само досега с негово превъзходителство БМБ.

2

Анонимен

преди 8 години

Въобще с какво се занимава това министерство?! Транспорт, съобщения и информационни технологии. какво общо има с информационните технологии, кви съобщения(с гълаби) за транспорта да не говорим.

1

Анонимен

преди 8 години

Както "вървят" работите скоро и други неща ще искаме да се върнат...