36

!

преди 8 години

Политиката на Русия и Китай е много слаба.И двете държави губят позиции,там където се намеси САЩ.Уж Иран беше под влияние на Русия,но ядец.Това е причината много държави,на които им е писнало от хегемонията на САЩ,Германия(ЕС) и сегашните финансови поробители,да са предпазливи.Трябва да се пазим от тия две държави,от техният егоистичен финансов апетит и приемем разумни темпове на развитие и запазване на духовните си ценности,идентичност и суверенитет.Това включва и пазара.

35

Анонимен

преди 8 години

Иранците се продадоха скъпо - за цял айфон. А българите се продадоха на Запада за бонбони тик-так и тоблерон.

34

Анонимен

преди 8 години

Какво ли няма да направят хората за iPhone...

33

Шоп

преди 8 години

Иран и Ирак не са най-старите цивилизации. В Междуречието е била най-старата цивилизация, но имаха неблагоразумието да си направят изтривалка с изображението на Буш-баща. Това вече наистина преля чашата и Буш-син леко ги перна със Седма авионосна ударна група.

32

Анонимен

преди 8 години

Надявам се нефта и газа да поевтинеят и Путин да фалира

31

Реципрочно

преди 8 години

Да не изместваме въпроса от Иран към Северна Корея. Трябва да се радваме,че младитеиранци искат да живеят в модерно общество,в крак с техническите нововъведения.В противен случай ще трябва да се противопоставяме на тълпа крещящи колко е велик оня там,технияс чалмата,стискащи калашници и ножове.Нищо против толерантността към религиите,но тя изисква реципрочност и уважение към другите,а не публични екзекуции.

30

Чуш от тука

преди 8 години

Аман от партийни секретари обясняващи колко е хубаво в Сев. Корея.За съжалениереалността е различна и червения мозък освен да демонстрира неинформираности че е промит,друго не прави.Ако комунизмът беше нещо постижимо,а не утопия,комунистическите държави щяха да се увеличават,а не да изчезват.Хората щяха дада емигрират в тях,а не в Западните страни.Добрият живот там явно е за партийнитевелможи,които след това стават най-големите капиталисти,разграбващи трупаното от народа(справка-България).

29

ххх

преди 8 години

До 43"Какво ни интересуват някакви?!"Изобщо не ни интересуват, затова спри да пишеш.

28

Анонимен

преди 8 години

Какво ни интересуват някакви?!

27

Анонимен

преди 8 години

Като се случи "арабската пролет" пак скачаха и мислеха, че са завладели света, но...конците се дърпат от умни хора и това не са араби или иранци, които са абсолютни неадекватници.

26

Анонимен

преди 8 години

тия не били араби,ама на кой му пука.Няма разлика.Къде ви са революционните гвардейци бе.Нали крещяхте смърт на Америка.Пак на чичо Самовия седнахте тарамбуки.

25

партиен член

преди 8 години

Всичко е заради петрола.Иран е следващия след Сирия.

24

Анонимен

преди 8 години

До САЩ--точно в 10 удари-браво

23

Анонимен

преди 8 години

Иран направи такова строителство в последните години - на пътища и жилища , че Иранци , които се връщаха , след 15 годишно отсъствие , казват че в първият момент е трябвало да си поемат въздух , от пътища, коли , движение , нови сгради .. Нещо което колкото и да ти обясняват , трябва да го видиш лично .

22

САЩ

преди 8 години

Малко ви саботирахме ядрената програма, като поизтрепахме една дузина ваши учени, пуснахме ви вирусче на ядрените центрофуги, в продължение на 12 години ви подлагахме финансов геноцид, включващ санкции, блокиране и замразяване на сметки, настройвахме света срещу вас, клепахме ви по медиите, готвихме ви война, включително и тактически ядрен удар, така че се надяваме стокхолмския ви синдром да надделее и да ни купувате продукцията.

21

Анонимен

преди 8 години

Имаме си лидер и искания и дори правила!Има време да стигне народа.....ще се случи!България ще бъде освободена!

20

Анонимен

преди 8 години

До друг българинКакто казват ''завладяващите реклами-Еми дааа.....'',ама има!Трябва да дойде времето ни!Има ни!!!!

19

друг българин

преди 8 години

До АнонименЕ коя е тази организация, да я подкрепим ние обикновените българи? Не тия платените.

18

Анонимен

преди 8 години

До БългаринОбичам България и съм от Истинските Българи!Прниятелите ми също,отгледали сме вече поне по две деца и чакаме промяна,но не медийна!Имаме организация и скоро ще имаме и политическо искане,обаче не си мисли,че веднага и ти ще се включиш.

17

Българин

преди 8 години

до анонимен , който ми пожела да се множат делата ми , не бях настръхвал от години след кратките ти слова , не знам много неща , няма човек , който да зне всичко но знам когато и малкото казано е важно , ще бъде и пребъде и ще познае и признае врага ти , доблеста и силата в теб с уважение , защото не многото твори а обратното сътворява , особено в дни в които душите на слабите от нашите земи се нуждаят от подкрепа на силните като нас с теб , слава на България