9

Коментар

преди 8 години

На тези които говорят за българските мохамедани и плюят по тях не им пожелавам да са били на мястото на тези хора по онова време. А иначе криви хора има навсякъде. То човек като погледне извън Родопите навсякъде всеки е учтив и ти се усмихва, нали..

8

Анонимен

преди 8 години

Помаците са предали вярата, за да си спасят живота. И в голямата си част днес са много "криви" хора и много недолюбвани от голяма част от българите.

7

Приятел

преди 8 години

Цитат: Да са пукат вскички руски, американски, турски, английски, френски и олигарски душмани на които им е трън в очите, че все още има българи.Това е истината!

6

Родопчанка

преди 8 години

Вероятно не познавате историята на България. Вие знаете ли, какво е значението на думата "***"? Едвали ще знаете. Ще се опитам с две изричения да Ви кажа: Хората, които дадоха вярата за да запазят българския род се наричат "помаци", т.е. помъчени. Хората, които са много по-големи българи - патриоти от Вас и такива като Вас. Срамувайте се от невежеството си.... А що се отнася до празника на всички мюсюлмани - Байрям, да им честитим и да пожелаем да са живи и здрави!

5

Българка

преди 8 години

До asdasdsadАко не знаеш, днес е един от големите християнски празници, на който се почита св. Марина. И преди да хулиш, малко се образовай!!!

4

до asdasdsad

преди 8 години

Защото роженския събор няма нищо общо с религиознитие празници. И ако не знаеш официалната религия в българия е християнството и затова няма как да се направи подобно мероприятие на голям християнски празник. А това, че е някакъв си байрам май само теб те интересува толкова.

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Да живееш в Родопите е израз на родолюбие и чист български патриотизъм.Поздравявам всички родопчани и участници в този национален родолюбив събор.Прекрасна природа,ведри и чисти хора,това са Родопите за България и за това трябва да ги пазим и подкрепяме в тези начинания.

2

Анонимен

преди 8 години

До asdsafdsfdsgfКой ти помогна да напишеш всички тези глупости...и то на шльокавица?! Нямам думи за теб. Хората са си направили труда да организират нещо българско, нещо истинско, а ти се чудиш какви простотии да напишеш, ща било ня байряма, нямало да има достатъчно хора и т.н. Аз не деля хората на турци, помаци, българи и т.н, аз ги деля просто на хора и *** като теб.

1

Ганьо Балкански

преди 8 години

Да са пукат вскички руски, американски, турски, английски, френски и олигарски душмани на които им е трън в очите, че все още има българи.