6

Джинката

преди 8 години

И аз считам, че запазването на управителите и най-разумното решение.

5

Анонимен

преди 8 години

Бойко ще си отреже главата до кръста, ако гласуват заедно с тия. Това си е чисто самоубийство преди местните избори...много им пристана нещо..

4

Ицо

преди 8 години

Тия поне са врели и кипели в дебрите на БНБ. Все пак това не е учебен корпус и не е място за експерименти с нови хора.

3

Ред арми

преди 8 години

Нормално. ДПС винаги е готово да се отзове в името на запазване на участието им във властта и разпределяне на "БАНИЦАТА"

2

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че ще подкрепят ГЕРБ, тяхната коалиция е все по-видна. Напускането на залата от страна на ДПС много улесни избора на управителя на БНБ, той победи с голяма разлика. ДПС са голяма група, ако бяха гласували срещу него можеше да развалят уредения мач, а ако го бяха подкрепили щеше да си проличи още по-явно как подкрепят ГЕРБ. Сега никой не иска тези съмнители подуправители, ГЕРБ са сами и имат нужда от своя най-верен съюзник.

1

книга на живота :)

преди 8 години

добре да питам директно :) защо драшков кара малки товарни автомобили със стока за арабския свят :) а другарите от дпс подават рамо винаги когато събитията водят за дупе :) и ако някой се интересува какво общо имат и двете ще му кажа , ами защото лобито е едно - арабски пазар :) по точно това би искал да ми отговори на личния моя приятел филипов :) той е за терора , драшков си призна че го е назначил и ако колеги , го прочетете кажете на иван преди да ми следите ипто да се сети за 56330 :)