10

До Анонимен № 4

преди 8 години

Най- често на тази възраст се учи нещо ново за лично удовлетворение, за доразвиване и разширяване на вече налични хоризонти, знания и умения. А не за да си рестартира човек изцяло живота. Чудесно е, че има хора, които го правят.

9

Анонимен

преди 8 години

Обучението, съпътстващо целия живот е нещо нормално за нормалните хора и общества. Нашите не са такива, явно, щом това, да се развиваш, минава за новина.Заглавието е некадърно и следва да се измени. Навява само на извода за не особено засилен мисловен процес у автора му. ...Гледат се не внуци, а деца. Който си е отгледал своите деца няма други ангажименти от такъв характер.

8

Анонимен

преди 8 години

ЧОВЕК СЕ УЧИ ДОКАТО Е ЖИВ И ПАК НЕДОУЧЕН ОСТАВА!!!

7

Анонимен

преди 8 години

До 6Няма нищо лошо преподавателите да печелят пари. А иначе държавата акредитира университетите и ако има проблем с качеството на образованието, то решението му трябва да се търси там, а не в закриването на университети. Поне аз така виждам нещата.

6

Анонимен

преди 8 години

Нямам нищо против по-възрастни хора да учат, но такива университети като този и всички други свободни университети трябваше отдавна да ги забранят. Преподавателската гилдия успя да натрупа маса пари като професори и доценти преподават едновременно в няколко университета. Затова бяха създадени тези университети, където куцо, сакато и тъпо да вземе диплом за висше.

5

Мимоза

преди 8 години

Това е похвално дори! Човек трябва да учи непрекъснато, никога не е късно!

4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа, но на 59 е по-добре да се развиваш в областта, в която си работил цял живот, а не тепърва да започваш нещо коренно различно само и само да имаш някаква работа и да успееш да се пенсионираш. Иначе браво на жените, че на тази възраст са приели предизвикателството. Много смелост се иска на близо 60 да започнеш отначало.

3

Анонимен

преди 8 години

Намирам заглавието за неподходящо! Обучението през целия живот трябва да се издигне в национална политика и то не само на хартия. Това е един от малкото начини да се намалят негативните тенденции на пазара на труда.

2

До 1

преди 8 години

Или за да не изпаднат от трудовия пазар ...

1

Анонимен

преди 8 години

Да предпочитата да се праят на студенти за да не дундуркат внуци!