189

Внимание - Шоп!

преди 8 години

Шопа вонючая, наистина освен *** си и много противен! Не ми се занимава с теб. "Вие сте жалък, нищожен човек!". Откъде е цитатът, кой е произнесъл сакралната фраза? Не знаеш, защото не четеш книжки! Губи време е човек да се занимава с ***! "И със *** не спори!". Пак цитат. Кой е написал мъдрото напътствие? Пак не знаеш...

188

Анонимен

преди 8 години

А бе и те са хора ама...

187

Шоп

преди 8 години

До АнонименРуснаците са една от най-добрите клонки на човешкия род!----------------Руснаците са обикновена затъпяла нация. Освен това отдавна не са чисти руснаци, а най-безразборни *** от всички евроазиатски племена. Даже ние сме по-чиста нация от тях.

186

Шоп

преди 8 години

До Внимание! -продълж.Естествено, че е част от плана и то много добър и богоугоден план. Защото такива като *** предлагат всички поголовно да бъдат насилвани да се самовъзпроизвеждат - дори гейовете. За какво е нужно това? Гейовете могат да си бъдат продуктивни членове на обществото, без да бъдат насилвани да се крият и преструват. Това само закостенелите *** не го разбират.

185

Шоп

преди 8 години

До Внимание! -продълж.Защото даже марксистите признаха, че Малтус е бил прав!--------------- Марксистите явно са най-тъпите парчета, защото всеки средноинтелигентен човек знае, че Малтус е прав. Дори без да го е чел. На тези им трябвали 150 години да го признаят.

184

Реалист

преди 8 години

Ама на две момичета щяха да се радват. Лицемерие.

183

Анонимен

преди 8 години

Да правиш паради демонстрирайки сексуалността си е извратено и издава дълбоки психологични проблеми които трябва да бъдат лекувани. Никой не се е родил обратен, просто има много зомбита благодарение на медиите по света които открай време формират обществените тенденции.

182

Анонимен

преди 8 години

Да не се правят на много обидени, а засегнатите гейове, да си пуснат видео в youtube, как се държат "горките" гейове към християнски проповедник на гей парад. Така наречените дискриминирани, съвсем не са дискриминирани в САЩ,Канада, скандинавските страни или западна Европа. Точно обратното се случва. Хората нямат правото да изповядват религията си и са наричани хомофоби. Пуснете си видеата как проповедници биват блъскани,плюти и обиждани в гореспоменатите страни!

181

спас

преди 8 години

Ей, една нормална страна имало на този свят,>Предлагам на младоците да се разходят сред идил,там отношението към тях ще е особено демократично. След като американските морски пехотинци започнаха да се разхождат по бикини то, кво им пречи и на тез чудесни младежи да пробват от идилската любов.

180

Анонимен

преди 8 години

Няма традиционна и нетрадиционна сексуална ориентация. Има нормална и ненормална.

179

Анонимен

преди 8 години

НАС КОЙ НИ ВКАРА В ТАЗИ ГЕЙСКА ОБЩНОСТ..КАКВО ПРАВИМ В ТАЗИ ОБЩОНОСТ /ЕС/ КЪДЕТО КУЧЕТА ,КОКОШКИ,ГЕОВЕ...ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ НОРМАЛЕН ЧОВЕК....Първа точка в хартата за правата на човека на ЕС пише ,че никой няма право да издевателства и да унижава ЧОВЕК/гражданин на ЕС/ ГОЛЯМ СМЯХ -ВСЕКИ ДЕН Е КОШМАРЕН ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕК /заплати не покриващи жизнения минимум,закони правищи човека финансов роб на СИСТЕМАТА ОТ БАНКОВИ,ФИНАНСОВИ и КОРПОРАЦИИ....КОШМАР НАРЕЧЕН ЕС

178

Ted

преди 8 години

Нека си се държат за ръка, ама ако почнат да се целуват ще ги подкарам с ритници направо! Извратено е, правете си каквото щете като сте сами, но никой не ви е длъжен да ви гледа! На мене не ми е много приятно и мъж + жена да се мляскат на публично кво остава мъж+мъж! Сега като се замисля жена+жена нямам нищо напротив ( само да не е на плажа, че ще опана палатката )

177

Изненада

преди 8 години

Бзззззззт! - казала ношкатаХрлопхрлоло.. - казала гушата

176

75

преди 8 години

По-голямата част,дори не ги забелязаха.От останалите повечето се подсмихваха и гледаха сеир.Само двама проявиха агресия.

175

Анонимен

преди 8 години

Бе-е-гейци,не знам руснаците в кой век живеят,но вие със сигурност още сте в робовладелческият строй,па и няма изглед да излезете от него :)

174

Путникленд

преди 8 години

Тия руски *** живеят още в 19в.

173

Що?

преди 8 години

Това драги хора се нарича простотия. Всеки, който ги погледне веднага го посочват със стрелка, все едно е забранено да ги гледа или е нормално да не го прави. ГЛУ-ПОС-ТИ!И също така до всички извратени в коментарите. Когато говорите, че сме хомофоби и за това нямало в България да се оправим, мисля че грешно разбирате думата "оправим". "Оправяйте" се сами!

172

Толерантен

преди 8 години

Нормални реакции към ненормално, извратено, поведение.

171

do 294

преди 8 години

interesnoto e 4e v darjavite v koito gonqt i biqt geyovete ima sa6to tolkova na broi skriti geyove v koito ne gi zaka4at,i kakva e logikata

170

Анонимен

преди 8 години

Славяните са най-големите хомофоби, защото са най-смотаният етнос в историята на планетата. Монголите и викингите са ... руснаците, нас пък са ни ... всички, които са минавали по нашите земи. Затова сме и на умственото дередже на Путинчовците.