8

ami

преди 8 години

До до 8Бъркаш са много. Желанието на българите да се образоват и да строят училища датира много преди връзките ни с Русия след 1878г. Отделно на Русия сме дали 'четмо и писмо' като сме и дали буквите, тъй че не обяснявай какво са ни дали те в културно отношение, щото е нищо. В други аспекти - да, разбира се.

7

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1....Кое е безплатно сега бе--обучението ли??? ....ти май падаш от Марс бе....Жалък си ти-явно нямаш деци или внуци та да говориш такива простоии...безплатно било--а за учебници съм дал над 300 лв......САМО за учебници бе.....

6

до 8

преди 8 години

Абсолютно си прав! Благодарение на същата тази Русия си се изучил безплатно на четмо и писмо. Благодарение на нея днес пишеш и бришеш коментари и получаваш издръжка, вместо да риеш по кофите. Щеше да плащаш по 1000 лв. глоба като момченце и да псуваш живота под провисналите мустаци и да ги забърсваш с древногръцката ти туника!

5

до 3

преди 8 години

До !..В грешка си..Преди почти година,Русия и Иран сключиха договор за продажбата на иранската нефт...Иранската нефт е иранска до границата--след това е собственост на няколко руски фирми--демек,руснаците ще я препродават...Всички потоци за продажбата на иранската нефт са през руски фирми--то затова когато сключиха договора,САЩ се пенеше и протестираше.Така че ,ти не ги мисли русите-те самите работеха тези санкции да отпаднат--това е в тяхен интерес..и със сигурност са по-умни и хитри от теб.

4

Анонимен

преди 8 години

"Американският Конгрес ще има 60 дни да разгледа споразумението вместо стандартните 30 заради летния период."----------Социологическо проучване показва, че повече от 56% от американците са уверени, че Американския Конгрес е нищо не работещ и не решаващ. 64% от запитаните са отговорили, че изборите винаги се фалшифицират.

3

911

преди 8 години

Не съм чувал Русия да е обедняла до сега от санкциите срещу Иран

2

!

преди 8 години

До АнонименПо-скоро на Путин сега му се реве, защото Иран ще продава нефт, което ще натиска цените надолу, и Русия ще загуби много повече милиарди от ниските цени, отколкото ще спечели от продажба на оръжия.

1

Анонимен

преди 8 години

Сега Путин потрива доволно ръце, защото ще му разрешат да продава оръжие на Иран и по този начин скоро Русия пак ще стане богата държава!