35

ПИШМАНЖУРНАЛ

преди 8 години

Хахаха, тайната на успеха на ИД: финансирането от страна на САЩ и Израел!

34

Елке,

преди 8 години

заминавай в Сирия, да се възхищаваш на живо на тези @бойци@

33

Анонимен

преди 8 години

Бас ловя, че и тия ще си намерят майстора! Засега не е толкова зле, че прочистват малко арабската популация, после ще дойде и техният ред.

32

МИНДИЛ

преди 8 години

Това реклама на ИД ли е ?!*** , защо ни будалкаш ?! Всички знаем , че тайната на "успеха" им са зелените кинти от пендосите !

31

Анонимен

преди 8 години

ИД са агенти на МОСАД и ЦРУ! Единствените, които реално се бият срещу ИД са бойците от редовната сирийска армия! Ясно е дори за малките деца, само промитите от американска пропаганда мозъци не са го разбрали! Не бъдете шарани, запитайте се кой има интерес и ще разберете кой дърпа конците, обикновените бойци от ИД са прости ***, които изпълняват заповедите на ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ!

30

US ARMY

преди 8 години

Пра пра дедите на ИДИЛ са били някога по българските Земи тоест взели са участие в Османската тогавашна войска , доказателство е старата карта на Османска Империя граници , където влиза и сегашна Сирия

29

Успех ли–

преди 8 години

Тайната на успеха КАПТАГОН до дупка. Ако това е успех, няма защо да мъчите бедните наркозавосоми, които не се бият за поръчковото създание на ю ес ааааНякога пропагандирахте самоуби йс твото и ефта ,, назията. Толкова ли сте нека д ъ рни, че не можете да си изкарате стотинките по честен начинс талант и морал

28

Анонимен

преди 8 години

До друга тайна на ИДАл Багдади е палестинец роден в Йордания. Няколко пъти е осъждан от Йорданските власти за подготовка на терористични актове след което минава да живее в Ирак и става духовен водител. При една войните на Израел с палестинците, семейството му е имигрирало в Йордания където се е родил Ал Вагдади. Твоя измислен мусадски агент Шимон Елиот можеш да си го вкараш в задните части, да го изкараш с шоколадово покритие и да си го изпапкате с този който те лъже и ти промива мозака.

27

леди

преди 8 години

А какво ще кажете за групировката на ИД в Египет ? Само преди две седмици ИД хвърлиха ракети към южен Израел. Нямаше убити заради отбранителната система железен купол. И врабче да мине над границата им ще го хване. Шдгава Израел тайно е помогнал на египетската войска да открият и разбият позициите на ИД в Синайската планина. В тази акция египтяни са открили в ислямстите руско оръжие от съвсем ново поколение. Това ще рече че не само краварите но и *** продават оръжие на ИД.

26

друга тайна на ИД

преди 8 години

Т.нар. "Ал Багдади" е разпознат като агента на Мосад Шимон Елиот, приятел на Маккейн.И една "явна" - без подкрепата на САЩ, Турция, Израел ИД не могат да просъществуват.

25

леди

преди 8 години

*** да си събере акъла в главата, и да престане да раздава титлата "бойци " на бандити, терористи и главорези ! За да бъдат убити 70 "бойци" терориста са избили и 230 цивилни от които 100 деца. Че къде са се барикадирали тези бойци, от къде воюват, от детски градини скрити зад цивилното населиние ?!! И вие на това му казвате боец? Вземат за булки 8 годишни момиченца, изнасилват ги докато децата издъхнат в ръцете им.Единствения им късмет е че не са тръгнали към Израел. Тогава ще го ядът яко!

24

непукист

преди 8 години

Докато краварите не престанат да си завират носа навсякъде заради така наречените им стратегически интереси мир няма да има и тук е така само дето парите идват от персийския им бензинов пудел.

23

,

преди 8 години

Ю тюб"Когато Израел е Мощен"https://youtube/watch?v=YSy6ENVAJlY.Колкото за останалите...който не приеме законите на Ной от талмуда,защото всеки може да сравни Библията и да прочете,че такива закони наказвани с обезглавяване за неизпълнението им няма, ами е взето малко и допълнено с НЕ Библейски доктрини,няма място в света под "месията"който ние знаем ще бъде антихриста(2Солунци2).

22

,

преди 8 години

Изтриването на Името на БожиетоСлово ИСУС ХРИСТОС е целта на сатанизма,за да не могат хората да се спасят в Страшния Ден на Божия Съд."Моето царство не е от този свят",каза Гопод Исус Христос,но сатанизма ще се опита да измами много със земно царство над цял свят под антихриста,изчадието на сатаната.

21

,

преди 8 години

Такава реклама на Неислямската Недържава е явно доказателство за това,че тя се ръководи от хора,които нямат нищо общо с корана ,но са троянския кон,голямата измама която да отнеме вниманието от ционистките престъпления по пътя за създаване на Велик"Израел",храма и антихриста който да завладее света за няколко години,докато се отворят небесата и се завърне с небесната си армия Божия Син Господа на хората и ангелите ИСУС ХРИСТОС.

20

сс

преди 8 години

Стария номер още от Римско време Ликвидирай поне един другите ще напълнят гащите

19

***

преди 8 години

Няма смисъл да четете съчиненията спуснати от САЩ, просто погледнете картата- зоната на действие на ИД е обградена от съюзници на Вашингтон и "джихадистите", които са нищо повече от американски проект, завземат територии, неподвластни на Вашингтон. Окупиран Ирак е за отвличане на вниманието и за навременно зареждане на наемниците с оръжие, а основната цел е да се наместят на границата с Иран, Сирия е просто бонус и необходимост за Вашингтон, за да се завземе напълно региона.

18

ки

преди 8 години

засега все още не са первзели сирия,така че е рано ид да се описват като велики бойци

17

до 10 Василев

преди 8 години

Това е вярно. Но Турция все още е много западна икономически. НАТО също пречи. Живея в Анталия и когато тук дойде американски самолетоносач винаги се правят митинги да се маха. Народа тук не обича чужди военни

16

без сантименти

преди 8 години

Защо ИД разполага с повече американско оръжие, отколкото Ирак, кюрдите и сирийците, взети заедно?