7

Анонимен

преди 8 години

Агентите на Гешев са минали между капките. Може би имаме и тук същия случай. Както прехваления Славчо Трънски. Сам в първите страници на книгата си ,,Неотдавна'' пише как е изправен на съд с още 2 момчета и едно момиче. останалите са осъдени кой на 6, кой на 8 години затвор, а нашият юнак освободен поради липса на доказателства.Така и след 9 септември истинските противници на народната власт са избите, а агентурата оцеля и след 1989 г. станаха депутати, министри....

6

Анонимен

преди 8 години

казва се сутляш, а не сухляш,т.е. това е мляко с ориз!!!

5

Gabriel

преди 8 години

Отдавна почнах да поглеждам в чуждата чиния...

4

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо да живееш за идеята, но да не караш другите да ти плащат.

3

дхдо

преди 8 години

До Дедо ГогоБъркаш. Има идея (макар и една единствена) : "Нищо освен мен няма значение. След мен и потоп!"

2

Дедо Гого

преди 8 години

Разликата между поколенията е, че предишните са живели с идеи в себе си, с вяра за един по-различен и справедлив свят. Докато сега - идеи няма, при всичко случващо се "по света и у нас" и вяра няма...Останало е само едното плюскане, пиене, ламтеж за повече от всичко...Може би това има предвид бай Сашо.

1

s

преди 8 години

"Не. Аз се гордея, че съм минал по тоя път! За обществото съм си дал младостта. Аз се гордея с това! А, не като гледам сега: сядат, пият, пушат, без да мислят.. без да мислят! Това не са хора вече!"С няколко думи, прости, ти описва смисъла на един живот и тъжната равносметка от сегашната реалност.