44

Масло

преди 8 години

Искахте демокрация, на Ви сега демокрация ! С всичките и красоти: мафия, мутри, престрелки, невинни загинали, страх. Целта на американо-еврейската завера е факт. Украинците, ако знаят какво ги чака с радост ще емигрират в Русия.

43

Анонимен

преди 8 години

До гагадкакви свери на влияние в държава, в която има правителство? А има ли държава или е американски протекторат? Дивия запад на Украйна! ***!

42

Анонимен

преди 8 години

Тук САЩ няма ли да се намеси или са замесени по презумпция?

41

Анонимен

преди 8 години

До Патриот /49/Не е така. Нацитата са "Десен сектор". Те направиха безредиците, тяхна е вината за случващото се. Мункач (Мукачево) е в Закарпатска Унгария и май е по-добре да си отиде в Родината-майка! На някакви 25-30 км от границата е. Там има още много хора, които не са украинци. Например русините, румънците. Време е измислената страна Украйна да се разпадне и кой откъде е! Левобрежна Украйна - пре руснаците, Лвув - при поляците, карпатците - при унгарците и румънците!

40

Х

преди 8 години

Започна украинската демокрация-сега се бият кой ще захапе кокала.

39

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

Десен сектор воюва срещу корупцията и бившите ***.Това е главното условие за една посткомунистическа държава за да има прогрес.Няма демокрация,ако оставим *** на власт-те ще продължат да грабят -както в нещастна България. Слава на Украина ! Слава на Десен Сектор !

38

Румбо

преди 8 години

Брей,гражданската война от 1919-та година,по системата всеки срещу всеки,ще излезе майтап работа спрямо сегашното положение в Украйна!Шантав народ са туй хохлите!Дано ги приемат в ЕС,та да знаем че има и много по-долни от нас.

37

Патриот

преди 8 години

Нацитата да се трепат взаимно!

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27А какво ще кажеш за техните /на "Десен сектор"/ поддръжници на юг от долното течение на Дунав? Щото аз съм готов...

35

Ghost

преди 8 години

С малки изключения навсякъде където американците носят демокрация всъщност има само насилие и разруха...

34

Анонимен

преди 8 години

В Житомир правосеките нападнаха полицията, а ВСУ започна да придвижва към Мукачево тежка техника.

33

Знаете ли че

преди 8 години

Униятите ,са пренебрежимо малка част от населението на Украйна,истинското разделение и сепаратизъм идва от тях,а не от Донецк и Луганск.

32

Анонимен

преди 8 години

Десния сектор получи заповед да стреля на поражение.На партийния им сайт е публикувана заповед на началника на 1-я отдел на разузнаването с прякор Лесник, състояща от 5 точки. Казва се, че криминално-олигархичния режим на Порошенко напълно повтори пътя на режима на Янукович.Нашият прецедент онзи ден беше на посещение на този криминално-олигархичния режим, беше удовлетворен и подкрепен от тиквата.

31

спешно

преди 8 години

Порошенко,да поиска помощ от Путин,за да се справи с "десен сектор",гарантирам му,че за 24ч.,ще стане"ляв сектор" и в прекия и преносния смисъл

30

Анонимен

преди 8 години

Плевела,дали,ще каже нещо по въпроса,или отново действаме на принципът:"Целта оправдава средствата",само за тези,които не знаят,ще кажа,че това е било мотото на светата инквизиция,докато е горила сумати хора в мрачното средновековие(като в Одеса да речем)

29

Анонимен

преди 8 години

Жители съобщиха, че чува изстрели от автомати и експлозии на гранати. А около изхода от града взрив на БЕНЗИНОСТАНЦИЯ.

28

ХАХАХАХАХАААА.......

преди 8 години

Имаше изявление на президента на Украйна Петър Порошенко, който възложи на МВР залавянето на престъпници, които организираха стрелба.

27

Анонимен

преди 8 години

До до одисей 1Един човек е в изключително тежко състояние. Той има рана на главата. Пет командоси и един шофьор получили огнестрелни наранявания. Според медици, присъстваха и тежко оръжие тип гранатомет!

26

Анонимен

преди 8 години

Бунтовници нападнаха спортен клуб и пост на КАТ. Те спря на спортен клуб на няколко джип, на покрива на една от които е монтирана картечница, и се засипват сграда. След това е бил заловен от пост на КАТ на входа на града. "Всички са въоръжени с малките оръжия, те откриха огън и блокираха пътя до града, за да не пропуснете там отряди на полицията"

25

до одисей 1

преди 8 години

Не знам дали си,като Джин-гиби(иска ти се),но определено си объркан,какво да говориш,виж там "Русия,Путин,комунистите",все нещо ,ще сглобиш!Не бой се "Отворено общество",скоро,ще спусне опорните точки ,и ще си заработиш необходимите коментариП.П. А до тогава дерзай,ти си последната пречка пред Путин