23

Ludoto Lenche

преди 8 години

...abe tezi ot taka narecheniat "desen sektor"..nachelo sas glavataria im...kato gi zacheshat spetsnaza i chervenite bareti...samo na sektori shte mi stanat...ukraincite shte gi biat sas sopi i lopati..koi s kakvoto nameri..bahtii i gnusnite nedonoscheta...kazvam vi ne e fdalech vremeto i vsichko shte si doide na miastoto...poroshenko ,sektori ,iaica -matoci..turcinovci..vsichki shte reve ...i shte se moli za poshtada..naroda tarpi prostotii i izdevatelstva ,no do vreme!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Abe,да ви кажа,нещо не сте доразбрали-Десен сектор е създаден за борба с външните окупатори-в случая москалите и също за отстрел на корумпирани украински чиновници-депутати,министри,общинари и други.Това че милицията охранява такива ***,не е нищо ново.Затова са им взривили колите с гранатомети.Съвсем обикновенна случка-и по нататък ще е така.

21

SS

преди 8 години

До Анонимен 23 И 30 майдан да направят се тоя х.й си е.Те си мислят че нещо ще се промени и ще стане по добро ама найсе само най много руските *** да се сменят са американски. Все едно ние като се мунахме у Евросъюза и НАТО та сме чъфнали и вързали.Същата помия си е и същите пимияри ни влачат към дъното само дето се молим на друг господ.

20

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, запада не си ли взе поука най-после? Съсипа половината близък изток, сега иска да съсипе и половин Европа... защото такива случай ще зачестяват в Украйна. Хаоса след организирания от САЩ преврат е колосален.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23украйнска-фашистка пропаганда!

18

Анонимен

преди 8 години

украинския народ повече не иска да търпи конфликта с властта беше отложен заради руските окупанти ще има трети майдан

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20украйнска-фашистка пропаганда!

16

Анонимен

преди 8 години

Разберете че Европа без войни не може... Ес беше създаден именно за това... Но циц..Сега озъзнавам че на Балканите ни е Нужна спешно Балканска Славянска Федерация... България Сърбия Черна Гора Македония..... За да сме Противовес на Изтока и Запада..

15

Анонимен

преди 8 години

До Morozукрайнска-фашистка пропаганда!

14

Moroz

преди 8 години

Украинската полиция разоръжава неформални въоръжени групи. Те се съпротивяват на държавата, утрепват ги.Това е новината. Нима в България не се случваха и случват подобни неща НА ГРУПИРОВКИ И БАНДИ които се правят на велики??Информацията е знак, че украинската държава укрепва и налага волята си на всякакви случайни групички.Накрая в Украйна ще останат само изпращаните от Путин ДИВЕРСАНТИ.Най-накрая и Путин ще спре да ги изпраща и в Украйна ще настане мир. Другите писаници са глупости.

13

....................

преди 8 години

Каде е оня професор Одисей 1 .....който твърдеше тук,че Правъй Сектор са просто футболна агитка....Къде е сега да коментира......Еххххооооо къде си бе.....

12

Анонимен

преди 8 години

И "Правый сектор" излезе извън контрол... Ей, това цру слабо плаща... Хаоаооо.. Първо от контрол излезе Ал Кайда После FSA станаха ISIS.... Абе нищо не става.. Опитаха и с Македония обаче не им се получи.. Защото Русия го пресече...

11

Аз

преди 8 години

Проблема не е, че където и когото обучават американците - почват да стрелят; ако ги учеха да свирят - колко оркестри щеше да има по света...Оръжията не стрелят сами - глупаците го правят!

10

Анонимен

преди 8 години

Айде почна се!Престъпниците стоящи зад преврата делят теритирии.

9

Анонимен

преди 8 години

"Десен сектор" отново показа бандитско лице в Мукачево. В Киев, по никакъв начин не искат да скъса с неонацисти. Се опитват да заглушат. След това ще бъде късно"

8

Анонимен

преди 8 години

Фашисти избиват други фашисти-нищо страшно.

7

ХАХАХАХААА......

преди 8 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ на Украйна Петр Порошенко започна преговори с ръководителя на "Десния сектор" Набуко Ярошем за отдаване бойци организация, Мукачево."В момента представителите на "Десния сектор" заявиха, че са готови да се предадат само в случай на пряка заповед Дмитрий Яроша. Ако разбирам правилно, преговори с Дмитрий Ярошем водят председател, ръководител на SSU и министър на вътрешните работи, администрацията на президента", заяви депутатът президентската фракция Мустафа Найем.

6

Анонимен

преди 8 години

Фашистите избиват собственият си народ--нищо ново в Украйна...А точно този Десен Сектор,докара сегашната власт в Киев.....

5

Анонимен

преди 8 години

Лидер на екстремистката организация "Десен сектор" Дмитрий Ярош призова своите поддръжници да продължат да протестират, докато не бъдат арестувани представители на властите, които, според радикали, виновни за събитията в Мукачево.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Умствено обидения от природата! Като не си наясно - не пиши! За да си депутат от тази партия в западно-украински град (какъвто е Мукачево) се иска много смелост! Ти даже и не можеш да си представиш колко! Но плюеш, защото за нищо друго не ставаш!