100

Ред арми

преди 8 години

А колко загубихме от престъпното управление на Борисов и КОЙ ще ни компенсира

99

Анонимен

преди 8 години

Като ответна реакция, 123, което е ясно и на малките деца. Не всеки е свикнал да подарява интересите на държавата си, за да си напълни собствената касичка, все пак.

98

Анонимен

преди 8 години

ЕС не е налагал забрани върху търговията с храни, забраните ги наложи Путин.

97

Анонимен

преди 8 години

Естествено е да загубим. И още ще закубим, докато се подлагаме за без нищо на НАТО и ЕС.

96

Анонимен

преди 8 години

Нищо нема да поискаш ти! Ще се ослушваш като пръднал, да подхвърлят некое дребно кокалче големите началници!

95

Анонимен

преди 8 години

Как се усвояват европарите бе Пъмпкин???като вашите хора завишават стойноста на проектите и европа ако плати 75-85% от него..всъщност плаща целия проект и някой взема нещо почти без пари.това ли ви е усвояването???щото дадохте на чужденците да крадат от държавата ни..а вие крадете от европа!!!пак сте глупави дори и в краденето но Оня отгоре гледа..

94

Анонимен

преди 8 години

На тоя много му е паднала тарифата бе...

93

Bez ime

преди 8 години

Zdraveite Tikvi!!!!!

92

Силистренски педал

преди 8 години

На времето по Бай Тошово време САМОЛЕТИ летяха НА 15 МИМНУТИ ЗА МОСКВА от летището ЛАМБРИНОВО!!!!!! Ако някой го знае серга!! Изнасяхме чиреши сирини вълна и тем подобни *** БЕЗКАРАЙ! Не знаете товА!!!!

91

Мен

преди 8 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

90

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 104ХАХАХАХАХАХАХХАААААААААААА................

89

Анонимен

преди 8 години

35 милиона златни лева - такъв заем е изтеглила от немски банки София преди 108 г., за да покрие историческия център на столицата с жълти павета.

88

ЛИЗАШки

преди 8 години

БОКО кажи още 400 млн. евро от ЮЖЕН ПАТОК.....

87

Serofakis

преди 8 години

Боко, както обичаш да казваш - ти си си виновен сам!

86

Бойкофрен

преди 8 години

Как ти ги изчислиха 80милиона? Или с толкова са паднали рушветите които прибирате там горе.Ами стотицити хиляди ученици,суденти и държавни служитили на които им би забранено да почиват у нас? Ами 30-ти ст. отгоре с които ЛУКОЙЛ ни цака постоянно и липсата на отстъпка на цената газа от Газпром? А изчезналите като старите пари копувачи на имоти по морето и замиращия строителен бизнес?Като ги сумираме г-н премиер цифрата е със сигурнос 7 цифрена а не дай боже и 8.Нещо счетоводството куца май!

85

До Анонимен 93

преди 8 години

В дълбока заблуда си. Че Русия губи много, спор няма. Но това кара икономиката им да се задвижи там, където разчитаха главно на внос. Пример - производството на месо. Неочаквано бръз растеж на собственото производство. Абсолютно никакъв внос на военна продукция! Мощно развитие на електрониката. Освен това без много шум си търгуват с "врага"- продават ракетни двигатели на НАСА, титан- на Ролс-Ройс. Западът губи много повече - приказката за атовете и магаретата чувал ли си я! Атовете ще се оправят

84

селянин

преди 8 години

Вместо да ревеш другарю Борисов извади от банкавота си сметка 80мил. и ги сложи в бюджета.

83

Анонимен

преди 8 години

Яле го Баце...он че ви каже ..трайте и ногу не врекайте..айййдееее...кой що сака да праи само мирно да седи и да слуша оти чима дръжалето..кажи Баце..я па ги они..налитааат да апат..ей ...абееее....май аа..ааа...

82

колю

преди 8 години

е, няма нищо нали получихме потупване по рамото и компенсация от 2 мил Евро.Какво са А нас 80мил. евро !?

81

Анонимен

преди 8 години

ДО 101 василев(аВАСИЛЯ КОГАТО НА ЧОВЕК НЕЩО МУ СЕ ПРИВИЖДА ТО НЕ Е ЛОШО ДА СЕ КРЪСТИ...АЗ ПЪК ТИ КАЗВАМ ЧЕ ТИ СИ ТОЗИ КОЙТО ГИ ГЕПИ(И ТЕБЕ ПОДОБНИ) ЗА ДА НАСТРОЙВАТЕ ОБЩЕСТВЕНОСТТА СРЕЩУ РУСИЯ... ПО ТОЗИ ПОВОД ЕТО ТИ ЕДИН ВИЦ-ДОКЛАДВАТ НА ПУТИН-ГОСПОДИН ПУТИН .ПСАКИ Е БРЕМЕННА-КОГО ОБВИНЯВАТ? ЛИЧНО МЕН ИЛ ЦЯЛАТА РУСИЯ?