82

Анонимен

преди 8 години

До 86:Тук доста се смях.Не знам как е било и е при теб, но във моето семейство на баща ми думата не се делеше на две.Казва нещо, изпълнява се, не допускаше нищо и никого на го контролира.Друг е въпросът, ако ти живяла и живееш сред , които биват въртяни от жените на малкия им пръст.

81

Анонимен

преди 8 години

Успешни бракове сключват само силните жени,мухлите не оцеляват.Така ,че що за животно е независимата жена?!

80

Анонимен

преди 8 години

Повечето мъже са достатъчно *** за да си мислят,че контролират жените си.

79

Анонимен

преди 8 години

Гудо, сподели има ли хора около теб и издържат ли те повече от 1 минута ?

78

до 81

преди 8 години

Хубаво е да си мериш думичките и ти, защото ще ти се нахакат страхливецо. Ще ти се нахакат и ще боли.

77

Анонимен

преди 8 години

Коментирам твоето състояние, "мила" Гудо. Ти си тази, която ще остане сама и от злоба ще се пръсне.

76

до 81

преди 8 години

Значи тази за която се ожени е ялова и се е съгласила да сподели остатъка от злото, циклофренично съществуване с теб? Да я поздравиш! Съсипа си живота момичето, ама щом е ялова, дано да се успокоявате заедно.

75

Анонимен

преди 8 години

Мрачни мисли те обземат, а Светле ? Много лоши думички си яхнала жено ялова - успокой се, някъде там в гората ще се намери лисугер за теб с когото да споделищ остатъка от злото, циклофренично съществуване.

74

!

преди 8 години

Мразя те! Ненавиждам те! Съжалявам те и ще те проклинам, докато съм жива! А оттатък нека да се намери някой, който да ти отдели 15-те минути, които ти пропиля безвъзвратно! Подготви се! Дано фалшивата обич на всички, които си излъгал и вярват сляпо на мерзостта, от която си изграден да стигне, за да те спасят от това,което ми/им причини! Дано!

73

Анонимен

преди 8 години

Пак си включила на циклофренична честота. Няма лошо да си представяш някакви неща, но поне да са адекватни... Не си мисли, че има нормален мъж, който да отиде с теб в гората. Рискува да бъде изнасилен от Луда Гуда и това да очерни остатъка от живота му.

72

Анонимен

преди 8 години

Не мисля, че си достойна да знаеш моето име, капиш? Хайде сега беж в горичката да се видиш със себеподобните.

71

.

преди 8 години

Мина ми желанието да общувам с хора, които в главата ми вече са страхливци. Ходи се прави на мъж на някоя друга. Може да ти върже.Някоя дама, която си пада по съжалението на болни гнусари да ти пише там на мейлчето! Има наивници много. Успех!

70

до 75

преди 8 години

Не, не ми се иска, но си такъв. Какво да очакваш от някакъв, който не може да си напише името? Много ли е сложно да си напишеш името? Кое е толкова страшно? Името си не може да напише, а тръгнал да дава диагнози каква съм? Дали се виждаш колко си фалшив, а? Дали можеш да се прочетеш, колко си жалък? Дали можеш да прочетеш в думите ми колко много ненавиждам такива жалки хора, като теб? Дали можеш? А?

69

Анонимен

преди 8 години

Иска ти се да съм страхливец, тестостеронена бомбичке. Мина ли малко Циклофреничния ти пристъп?

68

до 76

преди 8 години

Аме все тая какъв си бе. Страхливец без име. Това си ти.

67

Анонимен

преди 8 години

По-кротко Гудке, не съм от бившите ти, които са те зарязвали. Не сме се виждали и нямам желание да познавам такова остатъчно едоклетъчно зло като теб.

66

Анонимен

преди 8 години

Ех че злоба :). Ако злобата ти имаше криле, Гудке, ти щеше да си междупланетна ракета. Пийни си хапченцата, че си се изнервила съдейки по коментарите ти.

65

до 71

преди 8 години

Сега припомняш ли си защо те зарязах като пълен *** да ходиш да ме дириш по сайтовете и да се правиш на мъж с нЕкви, които обожават да ги псуваш и да им викаш, а? Сещаш ли се кой си всъщност, фалшив безтопковец?

64

до 69

преди 8 години

Е?ати мижитурката, хахахахах!Не ме интересува името ти, Страхливец!Свърши "интереса"!

63

Анонимен

преди 8 години

Няма значение името ми, луда Гудке. Ако искаш да разбереш как се казвам ми пиши на wontellmyname***yahoo.